Matrikel1

Hos Matrikel1 er kodeordene, autenticitet og ærlighed. Med grønne, økologiske og bæredygtige råvarer i fokus, laver Matrikel1 mad, inspireret af det nordiske køkken. Med elementer fra det asiatiske og det franske køkken, arbejdes der innovativt med at skabe sammenhænge og nye smagsoplevelser.

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 10 til 200 kuverter

Restaurant lokation

København

Maksimal afstand fra restaurant

20 km

Om restauranten

Matrikel1

Restauranten er placeret i iværksætter kontorfællesskabet Matrikel1, hvor nye idéer bliver skabt og ført ud i livet. Med denne placering er der en innovativ tilgang til madet i køkkenet. Maden bliver skabt ud fra inspiration i det franske og asiatiske køkken og der er et klart mål om at skabe fantastiske nye smagsoplevelser.

Morten Wagner, køkkenchef hos Matrikel1 udtaler: "For mig handler mad om community. Vi nyder alle at være sammen, mens vi nyder et godt måltid. God mad handler om ærlige ingredienser og harmonisk smag. Jeg kan godt lide at lave mad, som folk kender og kan lide."

Hos restaurant Matrikel1 står de klar til at skabe rammerne og maden til jeres arrangement. Om det skal være en rund fødselsdag, vennemiddag, polterabend, bryllup eller barnedåb. Vi kan skræddersy lige præcis den oplevelse I ønsker.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2023 chefmade