KOKKERIET

Oplev en priavte dining i verdensklasse fra den Michelin belønnede restaurant, Kokkeriet. Hvor deres personlige cuisine er og fremhæve alle de fantastiskee danske råvarer og servere og præsentere dem for jer på en eksklusiv måde. En uforglemmelig private dining som med visuelt smukke retter, sørger for en wauw oplevelse, som man sent vil glemme.

Menuer

Danske Smage

Nogle retter er fundet i glemte, antikke kogebøger, mens andre er af mere nutidig karakter. Disse 12 uovertrufne serveringer er en bid af dansk …

1300 kr. / kuvert

Sublime Smage

Her er der tale om en helt igennem sublim og gennemført madoplevelse, der virkelig sætter en helt ny standard for madforkælelse. Disse 14 serveringer …

1500 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 10 til 25 kuverter

Restaurant lokation

København

Maksimal afstand fra restaurant

75 km

Om restauranten

KOKKERIET

Grundstenen i Kokkeriets køkken er, at en simpel husmandsret udført til perfektion kan give mindst lige så stor en gastronomisk oplevelse som en moderne og teknisk servering.

Hos Michelin restauranten Kokkeriet lægger køkkenchef Morten Krogholm stor vægt på, at mad skal bringe minder frem. Maden skal have et genkendeligt element, imens det på samme tid overrasker sanserne og hjernen.

Serveringerne udspringer alle af den danske gastronomi, men de er samtidig en formidabel blanding af gamle opskrifter fra antikke kogebøger og nytænkende twists fra det moderne køkken.

Kokkeriets dygtige Michelinkokke står klar til at bringe en helt unik følelse fra restauranten hjem til dig.

Ved at bestille en private dining oplevelse hos dem, garanteres der en gastronomisk aften ud over det sædvanlige. De glæder sig til at modtage din forespørgsel på en uforglemmelig michelinoplevelse.

Tænk engang, at du og dine gæster kan sidde i egne vante rammer og få genopfrisket gamle barndomsminder ansporet af de forskellige serveringer.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2023 chefmade