ISTID

Hjemmelavet vegansk is og forfriskende sorbet der er produceret af sæsonens bedste frugter og bær. ISTID producerer frisklavet økologisk is frosset med minus 196 grader koldt flydende nitrogen. Denne teknik skaber den bedste tekstur og sikrer den fulde smag af de friske råvarer.

Menuer

Den Næste ISTID

Smag jer igennem ISTIDs fantastiske økologisk is frosset med flydende nitrogen. Der tilbydes både velsmagende is og is-cocktails, hvor man bl.a. kan opleve en …

100 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 100 til 10000 kuverter

Restaurant lokation

København

Maksimal afstand fra restaurant

150 km

Om restauranten

ISTID

Når ISTID tager ud af huset, med deres ikoniske is-cykel, retro is-brandbil eller pop-up indenfor i jeres virksomhed, tilbydes der altid en ekstraordinær oplevelse for dig og dine gæster.

Udover den mere traditionelle is laver de ogsĂĄ is-drinks, som er baseret pĂĄ mange af de cocktails du kender fra fester og barer. Pga. den hurtige og voldsomme nedfrysning fĂĄr du en isoplevelse, der samtidig indeholder procenter.

Uanset set-up tager ISTID deres lækre økologiske is-baser med og fryser det foran øjnene af kunderne med flydende nitrogen, som skaber et unikt visuelt show og oplevelse, samt en silkeblød tekstur til deres is.

ISTID er den oplagte mulighed, hvad end der er tale om en hyggelig sommerfest eller et teambuildingkursus. ISTID tilbyder nemlig en bred vifte af muligheder. Deres retro is-brandbil eller ikoniske cykel kan lejes ud til diverse arrangementer og give den perfekte ramme samt fantastisk kvalitet på økologisk is.

Hvis et teambuildingkursus er interessant, sĂĄ laver ISTID kreative og sjove hjemmelavet is-workshops, hvor de deltagende manuelt fĂĄ lov til at fryse deres egen is med bl.a. flydende nitrogen. StĂĄr I at mangler et sjovt indslag til et bryllup, en sommerfest eller andre arrangementer, sĂĄ er ISTID det oplagte valg.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2023 chefmade