H E B I

Oplev en verden af fængende smage, når den tidligere køkkenchef fra Mielcke & Hurtigkarl, overrakser jer med et køkken skabt til velbehag.

Menuer

Aji World

Rising Star på den gastronomiske scene i Danmark. H E B I er et samsurium fra den gastroniskerejse, som køkkenchef Hussein har været på. …

550 kr. / kuvert

Aji Univers

Rising Star på den gastronomiske scene i Danmark. H E B I er et samsurium fra den gastroniskerejse, som køkkenchef Hussein har været på. …

850 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 6 til 95 kuverter

Restaurant lokation

Højbjerg

Maksimal afstand fra restaurant

150 km

Om restauranten

H E B I

Oplev en verden af fængende smage, når den tidligere køkkenchef fra Mielcke & Hurtigkarl overrakser jer med et køkken skabt til velbehag.

H E B I er det japanske ord for slange. Det kommer fra den store dannelsesrejse, som de har været på og bla. som kok på den 21 bedste restaurant i verdenen i følge The World's 50 Best Restaurants liste - Narisawa.

Dette er skam ikke ensbetydende med, at det er japansk oplevelse, som man skal forvente. Gennem de mange rejser som de har været på op igennem asian, så har de altid været fascineret af de magikse og fortryllende streetfood markeder, som er så højtskattet og en stor del af den sociale kultur gennem hele asien. Alle disse ikoniske retter tager de til sig og gennem innovation og kreativitet fortolker de dem til nye, moderne og visuelt smukke serveringer.

Det er en oplevelse, som trods det tårnhøje niveau og deres erfaring som køkkenchef påMielcke & Hurtigkarl. Stadig bliver holdt nede på jorden og ikke gøres til mere, end hvad det er.

En private dining med H E B I handler om og skabe nye minder gennem østerns smage, og at have en hyggelig aften med alle sine gæster – hvor samtalen naturligt går på ren og skær forbløffelse over hvad kreativitet, håndværk og ægte passion for ens fag kan gøre.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2023 chefmade