Ferdinand

Restaurant Ferdinand kører det moderne europæiske køkken på højeste niveau. Nøgleorderne er store smage i balance. Først derefter kommer æstetik. Deres gastronomiske rygrad er stærk, og de bukker ikke under for nye trends og gamle dogmer.

Menuer

Ferdinands Univers

Ferdinand har udarbejdet en unik oplevelse! Med deres helt egen og unikke stil, tager de hånd om fantastiske råvarer og udformer et væld af …

895 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 8 til 250 kuverter

Restaurant lokation

Aarhus

Maksimal afstand fra restaurant

350 km

Om restauranten

Ferdinand

Restaurant Ferdinand giver jer en helstøbt oplevelse, hvor smagene er dybe, fyldige og i fuld balance. Den moderne europæiske madstil foreskriver, at deres retter indeholder det bedste europa har at byde på. Lad Ferdinand introducere jer til en potpourri af forskellige køkkener, der hver især har givet alt deres kærlighed til individuelle råvarer, som de ynder og elsker at gå helt i dybden med.

Restaurant Ferdinand har deres egen stil, og de er ikke bange for at bryde med tidens dogmer. Derfor vil I kunne opleve inspirerende fortolkninger af klassiske råvarer. Dette kunne f.eks. være ravioli med oksehale og kammuslinger, da fedmen fra halerne og sødmen fra kammuslingerne, skaber en fantastisk harmoni.

Som gæst under Ferndinands vinge vil I også kunne opleve tendenser fra det mere klassiske køkken. For eksempel, en raffineret udgave af den fantastiske confit de canard. Hos dem vil man ikke opfinde den dybe tallerken, men blot gøre den endnu dybere.

Holdet bag maden er et stærkt og broget udvalg af arbejdsglade menneskekendere. Dette skaber et positivt samspil, som kan smages. Dette betyder også, at der er plads til spas under den professionelle kokkehue. Så hvad end I er et lille intimt selskab fra nordsjælland, eller et stort bryllup i vestjylland, så tilpasser Restaurant Ferdinand sig jeres ønsker og forhold.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2023 chefmade