Det Fynske Madhus

Thomas Munk dyrker Kirsten H√ľttemeier og finder sin inspiration i de fynske r√•varer, hvor han holder sig til lokale leverand√łrer s√• vidt som muligt. Der leveres fisk fra Bogense, k√łd fra Vestfyn, kartofler fra Gamborg og urter fra skoven.

Menuer

Den Lille Fynbo

Nyd denne fantastiske menu bestående af 3 serveringer, der vil tage jer med ud på en rejse i den danske naturs råvarer.

495 kr. / kuvert

Den Store Fynbo

Nyd denne menu bestående af 5 serveringer, som vil tage jer med ud på en rejse i den danske naturs råvarer. I kan se …

695 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 12 til 700 kuverter

Restaurant lokation

Gelsted

Maksimal afstand fra restaurant

100 km

Om restauranten

Det Fynske Madhus

Restaurant Det fynske madhus har deres fokus i det danske k√łkken, men lader sig inspirere af bl.a. det franske i forhold til tilberedning og respekten for den enkelte r√•varer. Smagen er i h√łjs√¶det og fork√¶ler smagsl√łgene med sin dybde.

Thomas Munk er ikke et nyt navn på den fynske madscene, han har haft flere succesfulde projekter ,og madanmelderne er vilde med hans gennemtænkte danske stil, som udfordrer normalen. Han har altid haft interesse for madlavning og har mange års erfaring med kunsten. I kan se frem til en madoplevelse der udover at have smæk på smagene, også præsterer på farverne.

Hos Det fynske madhus er de vant til at komme ud til events og omg√•s g√¶sterne. De gl√¶der sig til at give jer en private dining oplevelse efter jeres √łnsker og behov.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2023 chefmade