Dauphine

Restaurant Dauphine bringer dig i royalt selskab med klassisk fransk gourmetmad. Restauranten, hvis navn er inspireret af en fransk kronprins fra 1349, har stærke traditioner om hyggelig og uformel brasserie. Siden 1996 har restauranten forfinet og skærpet deres ambitioner, hvilket har ledet dem til at skabe en udsøgt gastronomisk oplevelse med fine franske toner.

Menuer

Den Lille Dauphine

Drøm jer tilbage til Parisernes brasserie og indfri jeres drømme om klassisk fransk gastronomi. Denne middag er baseret på klassiske teknikker, dybe smage og …

745 kr. / kuvert

Den Store Dauphine

Denne menu bringer klassisk fransk brasseri til nye højder med ambitøse og forfinede teknikker, der både kan ses og smages. Disse serveringer sparer dig …

1075 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 8 til 100 kuverter

Restaurant lokation

Aarhus

Maksimal afstand fra restaurant

100 km

Om restauranten

Dauphine

Restaurant Dauphine har Frankrig i hjertet. Restauranten har båret sit navn siden sommeren 1996, og gør dermed restauranten til en af Aarhus´ ældste. Navnet kommer af Dauphin, som er en fransk kongelig titel, opkaldt efter landskabet Dauphiné. Fra 1349 var Dauphin titel på den franske kronprins. Dauphine er dermed kronprinsesse. Men restaurantens navn er i virkeligheden en reference til en fiktiv restaurant i Georges Simenons bøger om Commissaire Maigret.

Restaurant Dauphine startede også som et hyggeligt og uformelt brasserie. Men, som med så meget andet, har Dauphine også udviklet sig med årene. Noget er nyt og anderledes, andre ting er bibeholdt. De ønsker stadig at skabe en aften, fyldt med atmosfære, sammen med dig og dine gæster, men gastronomien er mere ambitiøs end tidligere.

Restauranten drives af direktør og køkkenchef, Rolf Nordentoft og hans ambitiøse team, hvis mantra er at levere kompromisløs gastronomi og professionel betjening med et smittende smil og nærvær. Måske ser de i virkeligheden ikke sig selv som tjenere eller kokke, men mere som værter for jeres aften. Deres mål er, at I skal kunne læne jer tilbage og slappe helt af, mens de sørger for at alt klapper til perfektion - selvfølgelig uden at dominere selskabet.

De glæder sig til at skræddersy deres middag til jeres behov, uanset anledning og levere en fransk madoplevelse, som I sent vil glemme.

Au revoir et retrouvailles!

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2023 chefmade