Clausens Fisk

Landets Ìldste fiskeforretning P. Clausens Fiskehandel fra 1888 leverer en bred vifte af fisk og skaldyr i højeste kvalitet. Smag jer igennem klassiske serveringer fra blümuslinger og søkogte rejer til det ultimative skaldyrsbord med krabbeklør, jomfruhummer, østers og meget mere.

Menuer

Østersbar ad libitum

Yderst lækre og friske østers, der serveres ad libitum. P. Clausens Fiskehandel sikrer den højeste kvalitet og de friskeste østers, der giver en uforglemmelig …

625 kr. / kuvert

Skaldyrs Galore

Den ultimative fisk- og skaldyrsoplevelse, hvor der serveres en bred vifte af de mest velsmagende og friske fisk og skaldyr. Nyd flere serveringer med …

670 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 20 til 500 kuverter

Restaurant lokation

Aarhus

Maksimal afstand fra restaurant

50 km

Om restauranten

Clausens Fisk

P. Clausens Fiskehandel er landets ĂŚldste fiskeforretning og stammer helt tilbage fra 1888. Butikken har i 5 generationer leveret friske fisk og skaldyr til Aarhus og omegn. En traditionsrig fiskeforretning, der ikke gĂĽr pĂĽ kompromis med kvaliteten og altid leverer fisk og skaldyr af fineste kvalitet.

Med et hold dygtige fiskemÌnd og kokke, leverer de i dag ogsü fisk og skaldyr til diverse arrangementer med et smil pü lÌben! Alt kan (nÌsten) lade sig gøre - selv hvis du ønsker dig en hotdog med friteret søpølse. LÌkre serveringer og en bred vifte af fantastiske fisk og skaldyr.

Hvidsvinsdampede blümuslinger, friske stillehavsøsters og søkogte rejer, er blot nogle af specialiteterne som P. Clausens Fiskehandel kan levere, hvis der skal afholdes sommerfester, bryllupper eller andre lignende arrangementer. Er fisk og skaldyr en favorit, bør P. Clausens Fiskehandel levere maden til dit kommende arrangement.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2023 chefmade