Shopping Cart
Your cart is empty
Subtotal
0 DKK
Transport udregnes ved checkout
or Continue Shopping →
or Create an account
Restaurant
5.0 (3)
Restaurant Rebel har med sin Bib Gourmand-anerkendelse i 5 år i træk og som en stolt anbefaling i Michelin Guiden en fast plads i den Dansk restaurationsverden. Restaurant Rebel byder på en kulinarisk rejse, hvor det moderne europæiske …
5.0 (10)
Patrick P. Petersen er manden bag PS Gastro. Han afsluttede sin læretid på et slot i Frankrig og er tidligere køkkenchef på Rebel. PS er kulminationen på en dybtgående passion for det franske køkken, krydret med et tvist …
5.0 (2)
Mols Dining er skabt af den passionerede kok Oliver Nissen. Uddannet fra Fuglsøcenteret og med læretid på Kolding Fjord, har Oliver været køkkenchef på bl.a. Restaurant Stockfleth og Kjøbstaden. Olivers vision og passion for madkunst har altid været …
4.6 (5)
Restaurant Mundwerk er specialister i at skræddersy oplevelser efter budget. De er desuden eksperter i at eksekvere på store arrangementer med helt op til 600 gæster. Det er verdensmad med smage fra nord, syd, øst og vest, som …
Jonas Henriksen er kokken bag Maadeog har arbejdet på nogle af Jyllands allerbedste restauranter. Han vil ud fra dine ønsker samt årstidens sæsoner, give dine gæster en totaloplevelse hvor dufte, smage og anretning går op i en højere …
En fusion af tradition og innovation. Velkommen til Cuxiná, en italiensk kulinarisk oase, hvor fortid og fremtid for italiensk køkken smelter sammen i en symfoni af smagsoplevelser. Beliggende i hjertet af København, inviterer vores restaurant dig til at …
Oplev den forfinede elegance af fransk gastronomi hos La Cuisine Française. Inspireret af Paris' kulinariske hjerte, tilbyder denne restaurant en oplevelse, der forener tradition med nyskabelse. Hver ret er en hyldest til det raffinerede og sofistikerede, en balance …
MH Dining opgradere de klassiske smage op med kærlighed til skoven og naturen omkring os. Med 15 års erfaring i køkkenet serveres der stilsikre retter med præcision i råvarernes tilberedning.
5.0 (1)
Syd for Kolding ligger den hyggelige landsby Bjert, og i byen finder man Sdr. Bjert Kro, som for et par år siden, blev bragt tilbage til fordums glans af nye ejere. Landsbyidyllen omfavner kroen, og den hyggelige stemning …
En 'rising star' på den gastronomiske scene i Danmark. HÂIDAN er en sammensmeltning fra den gastronomiske rejse, som køkkenchef Gabriele har været på. Middelhavets rene smage bliver sat sammen med en passion for håndværket og verdens smage. Oplev …
Pondus vil give jer en gastronomisk oplevelse i ren velsmag. Med deres vison og teamet bag, ønsker de at give jer en private dining oplevelse, som ikke er præget af dogmer. Men er drevet af nysgerrighed og grundlæggende …
4.5 (2)
Med Á La Maison Dining får du en rejse ind i en verden af gastronomisk finesse. Med Niklas Jensen ved roret, bliver gæsterne præsenteret for en symfoni af smage, hvor traditionelle nordiske og franske nuancer bliver genopfundet. I …
Oplev det ægte mexicanske køkken med udgang fra Mexico City. Et levende, forførende, frisk og sprudlende køkken, hvor private diningen har grundsten i det autentiske. Køkkenchefen Armando vil med El Patrón vise hvad mexicanske køkken er og hvad …
Chef
Henrik Jyrk er manden. En mand der to år i træk har vundet Danmarks største kokkekonkurence. Tidligere køkkenchef på en af de mest kendte Michelin-restauranter i verden, Atelier Crenn i Californien. Nu bringer han sit bombastiske og pan-asiatiske …
NIKOLAJ SKADBORG’s ekstraordinære cv tæller både Michelinstjerner og guld. Nikolaj har stor erfaring fra nogle af landets bedste restauranter; Svinkløv Badehotel, Ruths Hotel, Munkebo Kro, Nimb Louise og Noma. Derudover har han tilbragt 8 år på Det Danske …
En forførende og eksperimenterende oplevelse. Bag Restaurant Værdsat finder man makkerparret Malte og Benjamin, hvis vigtigste mission er at give dig og dine gæster en særlig madoplevelse. Med deres eksperimenterende og forførende smage skaber de en sensorisk oplevelse …
FRA ASIENS BEDSTE TIL DANSK-FRANSK FINESSE. Dyk ned i en verden, hvor fransk elegance møder japansk finesse. Hussein Mustapha, en stjerne i Danmarks gastronomiske univers, inviterer dig indenfor til en kulinarisk oplevelse uden sidestykke. Fra hans dybfølte passion …
Restaurant Textur er ChefMades innovative nordjyske flagskib. De er desuden en af Aalborgs mest fantastiske restauranter. Deres menuer tager altid udgangspunkt i den aktuelle sæson og alt det bedste, den indeholder. I køkkenet arbejder de med at udnytte …
Peters kærlighed til de fynske øer og dets have, har skabt en unik mulighed for at opleve noget personligt og skabe eller gense, minder omkring Fyn. Tidligere har Peter stået bag den succesfulde restaurant The Balcony. Han tager …
Ba´dunis betyder "Smag" på arabisk og er hele fundamentet for Ba´dunis. Køkkenet har base i det mellemøstlige og traditionel Meze køkken, hvor alle retter serveres som social dining. At opleve Ba´dunis er som et eventyr fra 1001 nats …
Inspirerende social dining med indtryk fra hele verden. Få en yderst samværsskabende og velsmagende oplevelse med SYV NI 13, der giver en minimalistisk og moderne vinkel på social dining. Nordisk mad til fornuftige priser, hvor man kan smage …
Bag restaurant L’Altro står holdet fra den anerkendte Michelin-restaurant Era Ora. De ønsker at forkæle jer med autentiske italienske serveringer, hvor enkelhed møder dybde i smag. De kombinerer traditionelle italienske retter med et moderne twist. L'Altro er et …
En Fusion af Dansk og Japansk Gastronomi. Køkkenchefen bag KASA kombinerer sin erfaring fra Danmarks topkøkkener med en dyb forståelse for japansk kokkekunst. Med en fortid som køkkenchef hos Mielcke & Hurtigkarl og erfaring fra trestjernede Michelin-restauranter som …
Struktur er Restaurant Texturs stolte søsterrestaurant og anerkendt som en af Aalborgs bedste. Hver ret er en hyldest til sæsonens råvarer, hvor intet går til spilde. BEMÆRK: Menuerne er tænkt som en smagsprøve på Strukturs køkken. Struktur er …
Restaurant Fynboen er indbegrebet af mange nye smage og lækre smagsindtryk. Omdrejningspunktet er naturligvis det fynske, hvor diverse serveringer har et særpræg af det fynske gastronomiske univers. Et koncept, hvor der ingen kompromisser tages, men værdierne og det …
Substans ønsker og give jer og jeres gæster en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Med deres nye vision ønsker Substans og teamet bag, at give jer en private dining oplevelse, som ikke er præget af dogmer. Men …
Mit navn er Tobias Vasant, jeg er ejer af Restaurant Sæson og er også kok herunder, så ved at vælge os vil vi få den mest personlige del af Restaurant Sæson med hjem til jer. Jeg vil personligt …
Restaurant Metier er placeret på Østerbro i København, og er startet af Christian Hasle og Jens Munk Thomsen i 2016. Metier er et fransk ord, der betyder et arbejdsområde, hvor en person har specialiseret sig gennem oplæring. Metier …
En Bocuse d'Or oplevelse på aller højeste niveau. Bag ARKA finder står tidligere souschef fra den 3-stjernede michelinrestaurant Geranium. Artur, som ligger grundstenen for ARKA's stil og vison, er kommende deltager i Bocuse d'Or 2021. Når du booker …
Drevet af visionerne fra William Jørgensen og Søren Jakobsen, fusionerer Gastromé det nordiske køkken med franske traditioner. Med friske råvarer fra deres mini-landbrug, 'The Garden', bringer de sæsonens friskhed direkte til bordet.
Restaurant Ribelli et et bud på en ambitiøs restaurant med højt til loftet, som laver italiensk fine dining med et fynsk twist. De gør op med det forventelige og siger rend mig til traditionerne. De tror på, at …
Oplev private dining i verdensklasse fra den Michelin belønnede restaurant, Kokkeriet. Hvor deres personlige cuisine er og fremhæve alle de fantastiskee danske råvarer og servere og præsentere dem for jer på en eksklusiv måde. En uforglemmelig private dining …
© Chefmade ApS 2024