Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Bette Sæson

By Restaurant Sæson

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Serveringer (3)

1.

1. servering

Fingermadder - Sprødt og blødt.

2.

2. servering

Suppe - lavet på grøntsager fra den lokale mark, tilført en masse forskellige grøntsager og rigeligt smør, samt en masse andet spændende fyld.

3.

3. servering

Hovedret - består altid af noget godt kød og grøntsager fra sæsonen tilført kreativitet, omhu og passion.

Krav til køkkenet

Fridge A line styled icon from Orion Icon Library.

Køleskab

Range Oven A line styled icon from Orion Icon Library.

Ovn

Restaurant Sæson medbringer

Dish A line styled icon from Orion Icon Library.

Tallerkener

495 DKK / person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Restaurant Sæson

Mit navn er Tobias Vasant, jeg er ejer af Restaurant Sæson og er også kok herunder, så ved at vælge os vil vi få den mest personlige del af Restaurant Sæson med hjem til jer. Jeg vil personligt komme hjem til jer og lave maden hos jer. Vi er drevet af sæsonens råvarer, som passer til det som årstiderne bestemmer. Vores menuer er ikke fastlagte, da vi laver maden ud fra sæsonens råvarer i den aktuelle sæson. Vi kan danne rammerne for den sublime gastronomiske oplevelse med højt humør og personlige øjeblikke.

Restaurant Sæson
Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024