Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

South American

Den Fynske Verden

By Restaurant Fynboen

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Serveringer (6)

1.

SNACKS

Tun på Dåse med agurk og springløg. Kartoffelvaffel med surcreme og ørredrogn. Anderilette med Karl-Johan mayo og saltede stikkelsbær.

2.

BRØD

Lyst brød på ølandshvede og mørkt maltbrød med kerner, pisket smør med brunet smørvalle og rygeostcreme med friske urter.

3.

FORRET

Ceviche af dagens fangst med nye fynske kartofler, variation af basilikum, sauce af creme fraiche og soyaristede mandler.

4.

MELLEMRET

Rørt tatar med bagte og tørrede tomater, pommes allumettes, sprødt hønseskind og bearnaisemayo.

5.

HOVEDRET

Grillet Hanger steak med saltbagt selleri, rysteribs, smørdampet pak choi, chips af fattigmandsasparges og sauce choron.

6.

DESSERT

Rabarbersorbet med syltede jordbær & sprøde kammerjunker. Rabarbersorbet med syltede jordbær & sprøde kammerjunker.

Krav til køkkenet

Fridge A line styled icon from Orion Icon Library.

Køleskab

Range Oven A line styled icon from Orion Icon Library.

Ovn

Restaurant Fynboen medbringer

Dish A line styled icon from Orion Icon Library.

Tallerkener

1,050 DKK / person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Restaurant Fynboen

Restaurant Fynboen er indbegrebet af mange nye smage og lækre smagsindtryk. Omdrejningspunktet er naturligvis det fynske, hvor diverse serveringer har et særpræg af det fynske gastronomiske univers. Et koncept, hvor der ingen kompromisser tages, men værdierne og det danske særpræg skinner igennem.

Restaurant Fynboen

Brødreparret Luciano og Stefano Foschi har videreført den italienske tradition hos Restaurant Fynboen. Her har de to brødre viet deres liv til at få Fyn på det gastronomiske verdenskort. Restaurant Fynboen giver et unikt indblik i det fynske køkken og serverer gourmetmad med et dansk og især fynsk islæt. Et så skarpt præg, at de tidligere også er flerårig indehaver af Schiøtzprisen, der er Fyns største professionelle kokkekonkurence, som hædrer et unikt gastronomisk håndværk og især evnen til at få indkorporeret den fynske kontekst i restaurantens identitet.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024