Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Spansk

A Taste of Spain – Paella Fest for Grupper

By Rafael

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Take a culinary trip with our Take Away Paella – perfect for parties, company events, or just because! 👉 Only 250 DKK per person (min. 20 people) We deliver everything you need – just gather your friends and enjoy! Want to make it extra festive? Add live show cooking with a chef on-site – min. 40 guests, 350 DKK per person – it’s a treat for both taste buds and eyes! ✨ Want to go all in? Upgrade to a full 3-course menu with Spanish croquettes, tortilla, empanadas, and finish with Crema Catalana! Get in touch and let us bring the Spanish vibe to you! 💃🥘

Serveringer (3)

1.

Forret

• Spanske Kroketter – Sprøde på ydersiden, cremede på indersiden, fyldt med rig béchamel og traditionelle smage som iberisk skinke eller vilde svampe. • Spansk Tortilla – En klassisk kartoffel- og æggekage, perfekt tilberedt til en gylden farvetone og serveret i mundrette stykker. • Empanadas – Flaky, gyldne kager fyldt med lækre fyld som krydret oksekød, stegte grøntsager eller kylling med røget paprika.

2.

Hovedret

• Skaldyrs Paella – En luksuriøs kombination af safraninfunderet ris, friske muslinger, rejer, blæksprutte og muslinger, afsluttet med et strejf af citron. • Valenciansk Paella – Den autentiske original, med mør kylling, kanin, grønne bønner, tilberedt til perfektion med aromatiske krydderier. • Vegetarisk Paella – En livlig, plantebaseret fortolkning af den klassiske, lavet med sæsonens grøntsager, artiskokker og svampe, alle infunderet med safran og røget paprika.

3.

Dessert

• Crema Catalana – Spaniens svar på creme brûlée, med en silkeblød cremet base og et karamelliseret sukkerlåg.

Krav til køkkenet

Bedømmelser af (1)

SG

Fantastisk oplevelse

Rafael

Vi har haft fornøjelsen af at bruge Chefmade til et privat middagsselskab. Vi fik besøg af kokken Rafael en time før servering, som aftalt. Rafael leverede en helt sublim oplevelse. Maden var helt i top. Smukt serveret, innovativt og med en smag der var fantastisk. Helt igennem perfekt. Desuden var Rafael virkelig behagelig at have på besøg, han gav alle gæster en god oplevelse og efterlod et helt rent køkken. Vi sender vores varmeste anbefalinger og vil helt sikkert bruge Rafael og chefmade igen.

250 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Rafael

Med over 12 års kulinarisk ekspertise har Rafael etableret et fornemt ry i den kulinariske gastronomiske industri. Hans stil og personlighed er helt unik og kan med garanti give dig en sjov og meres spændende oplevelse kombineret med hans super lækre mad.

Rafael

Med over 10 års erfaring som kok og efter at have arbejdet i lande som Australien, Tyskland, Frankrig, Vietnam, Argentina og nu Danmark, bringer jeg et væld af kulinarisk viden hjem til dit køkken. Fra den finere gourmet til madlavning over bål, har jeg tilegnet mig forskellige madlavningsevner og en dyb forbindelse med naturen. Min passion ligger i at skabe unikke og mindeværdige kulinariske oplevelser. Rafael tror vi på madens kraft til at bringe mennesker sammen. Med en forpligtelse til kvalitetsingredienser og sans for detaljer, laver han retter, der hylder smag og teksturer. "Jeg er beæret over at dele min kulinariske ekspertise med dig. Jeg skabe uforglemmelige øjeblikke gennem køkkenkunsten.”

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på +45 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2025

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.