Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Danish

French

Pondus

By Pondus

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Serveringer (5)

1.

SNACKS

Flæskesvær m. mascarponecreme & oliven

2.

FORRET

RIMMET ØRRED m. blomkål, tomat og basilikum

3.

MELLEMRET

TATAR m. mayo, estragon og æggeblomme

4.

HOVEDRET

GRIS FRA TROLDGÅRDEN m. gulerødder, løgkompot og pebersauce hertil knuste kartofler

5.

DESSERT

LAKRIDSCREME m. hindbæris, friske hindbær og crumble

Krav til køkkenet

Fridge A line styled icon from Orion Icon Library.

Køleskab

Range Oven A line styled icon from Orion Icon Library.

Ovn

Pondus medbringer

Dish A line styled icon from Orion Icon Library.

Tallerkener

Bedømmelser af Pondus (1)

KM

Super god oplevelse

Pondus

Super god og venlig service, lækker mad og vin - præcis som håbet!

650 DKK / person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Pondus

Pondus vil give jer en gastronomisk oplevelse i ren velsmag. Med deres vison og teamet bag, ønsker de at give jer en private dining oplevelse, som ikke er præget af dogmer. Men er drevet af nysgerrighed og grundlæggende respekt for lokale, årstidsbestemte råvarer og godt solidt håndværk, som baner vejen for velsmag.

Pondus

Med Pondus til din private dining kan I glæde jer til køkkenets sammensatte menu, som er baseret på årshjulets spændende inputs. Menuen består typisk af flere serveringer, som varierer i antal alt efter årstiden og de aktuelle råvarer. Som regel vil forårs- og sommermenuerne være præget af flere, lette anretninger, hvor vinterhalvåret byder på færre, men lidt tungere retter. Med et klart og enkelt koncept er I med restaurant Pondus sikret en dejlig aften med perfekttilberedt og velsmagende mad.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024