Kurv
Your cart is empty
Click here to find a menuServeringer (9)
1.
Snacks
Tangvaffel med fisk fra de fynske have Østers med asiatiske smage Sydfynsk charcuterie Linsekiks med trøffel og gammelknas Brød med mel fra økomølleriet Kragegaarden Hjemmelavet smør
2.
Forret
Musling med agurk, nødder og aromatiske urter
3.
Første mellemret
Hummer med morkler, syltede perleløg og hummer bisque.
4.
Anden mellemret
Brødstegt fisk med variation af kål og sauce på muslinger med purløg og rogn.
5.
Tredje mellemret
Farseret kylling med grillet salat og Cognac sauce med røget marv
6.
Hovedret
Krogmodnet jersey/wagyu beef med fynsk sommer grønt og sauce på stegt kylling og røget marv
7.
Oste
Mine bedste 4 oste med kompot og gluten
8.
Første dessert
Tærte med vanilje creme og rehydreret blåbær
9.
Anden dessert
Rabarber i variation med matcha
Krav til køkkenet
Køleskab
Ovn
Peter medbringer
Tallerkener
Bedømmelser af Peter (2)
PJ
Vores bedste anbefalinger
Vi havde en fantastisk aften. Kokken Peters koncept med lokale råvarer er helt gennemført og vi giver absolut topkarakter på udførelsen. At Peter samtidig var yderst behagelig og hyggelig at have på besøg var kun et plus. Vores bedste anbefalinger gives hermed.
TC
Fantastisk Madoplevelse med Peter
Vi havde fornøjelsen af at have Peter som kok til vores arrangement, og det var en fantastisk oplevelse. Hver ret var nøje tilberedt med lokale fynske råvarer, og smagene var sublime. Peters kærlighed til de fynske øer skinnede igennem i hver bid. Han formåede at skabe en hyggelig atmosfære, og vores gæster var alle meget imponerede over både mad og præsentation. Vi vil helt sikkert booke Peter igen til fremtidige arrangementer.
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Always communicate through chefmade
To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.
Peters kærlighed til de fynske øer og dets have, har skabt en unik mulighed for at opleve noget personligt og skabe eller gense, minder omkring Fyn. Tidligere har Peter stået bag den succesfulde restaurant The Balcony. Han tager gæsterne med på rejsen ind i, hvad Fyn har at byde på. Med nøje udvalgte fynske og ikke mindst sydfynske lokale leverandører, store som små, skaber han mere end bare et måltid - “jeg ønsker at skabe minder.”
“Når jeg planlægger en tur eller en rejse er det første spørgsmål altid, hvad skal jeg spise? Dette
giver mig en mulighed for at skabe minder omkring ting, som jeg igen og igen kan opleve. Det er
denne følelse, som jeg ønsker at dele med vores gæster.
Jeg er hverken nordisk, fransk eller italiensk, i min måde at lave mad på. Al min inspiration
kommer fra mine oplevelser med forskellige kulturer verden over. Man kan med Local Dining forvente store smage, kraftige saucer og kærlighed på tallerken - jeg servere kun ting, som jeg selv spiser.
Peter har hjemme på Sydfyn, men kører over hele landet.
Se en kort video hvor Peter fortæller lidt om tankerne bag hans cuisine:
Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327