Virksomhedsmiddag

Virksomhedsmiddage er mere end bare en aften ude med kollegerne. Det er en mulighed for at skabe stærke bånd, opbygge teamwork og fejre succeser.

Lad chefmade stå for maden til jeres næste virksomhedsmiddag så du blot kan fokusere på at være tilstede under jeres virksomhedsmiddag.

Få hjælp af vores Private Dining eksperter.

Virksomhedsmiddag med chefmade
Så let er det at bestille mad til virksomhedsmiddag

1. Send en Anmodning

2. Afvent Restaurantforslag

3. Vælg Restaurant og Menu

4. Nyd Jeres Virksomhedsmiddag

Mere end 100.000 gæster har allerede nydt en unik chefmade oplevelse

Pernille TønnesenPernille Tønnesen
09:17 23 Oct 23
Vi var utroligt glade for vores intime familie-bryllupsmiddag fra Dauphine. Maden var forrygende lækker og kokkene var diskrete, behagelige og meget hjælpsomme. Kan på det varmeste andbefale at hyre Dauphine!
C RC R
16:56 23 May 23
Bare en helt fantastisk oplevelse. Maden var perfekt. Kokken var sød og svarede på alle vores spørgsmål. Ville ønske jeg kunne have dem forbi hver uge.
Søren BaySøren Bay
09:18 20 Apr 23
Maden, service og oprydning var kanon. Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter chefmade!
Linda DBLinda DB
14:53 07 Nov 22
Super god oplevelse - fantastisk service og dejlig mad. Jeg kunne virkelig nyde min fødselsdag sammen med mine gæster. Som bonus var mit køkken pletfrit, da kokken var smuttet.Kæmpe tak til L'altro og Chefmade for en dejlig middag.
Tobias RudolfTobias Rudolf
13:28 07 Nov 22
Vi havde en fantastisk oplevelse med chefmade, hvor vi fik besøg af Valerio fra Trattoria L'Altro.Super service, god kommunikation, imødekommenhed og top-klasse mad. Der var behov for en last-minute ændring i menuen, som der blev taget af lynhurtigt og uden problemer.Enorm værdi for pengene!Også tak til Jacob fra chefmade, der er kompromisløs, når det kommer til den oplevelse, som kunderne skal have.Det skinner igennem hele vejen.Tusind tak,Vi glæder os igen til en anden gang!
Mads DenckerMads Dencker
09:59 28 Oct 22
Rigtig god oplevelse, med privat middag for 10 personer. 1 uge inden afholdelse af middagen, sprang den oprindelige restaurant fra, grundet personaleafskedigelse. Dette blev dog løst samme formiddag, med 2 valgmuligheder for ny restaurant. Endte med besøg fra Substans og René Mammen. Rigtig lækker Michelin middag, herlig aften og alt i alt en fed oplevelse. Må spare op til endnu en middag 🙂
Peter HoukjærPeter Houkjær
09:34 23 Feb 21
Helt og aldeles i verdensklasse. Italiensk menu med vinmenu i en kvalitet, så jeg nærmest ikke kan huske, om jeg nogensinde har fået så god italiensk mad. Og det siger noget! TAK Chefmade og Ris8, super service og storartede priser:)
Sulten FlodhestSulten Flodhest
17:26 22 Mar 19
Super godt koncept. Har prøvet det et par gange i anledning af diverse firmaarrangementer, og alle gange har der været en super stemning og lækker mad. Det kan helt sikkert anbefales 👍
js_loader

Prøv chefmade i dag og oplev en ny standard for virksomhedsmiddagen

Forestil dig at kunne nyde en udsøgt restaurantoplevelse på din arbejdsplads eller i et selvvalgt festlokale under jeres virksomhedsmiddag. Med chefmade kan du nemt gøre denne fantasi til virkelighed. Vi leverer det bedste fra gastronomiens verden, skræddersyet til jeres smag og serveret i jeres egne festlige omgivelser. Vi sørger for alt fra forberedelsen til oprydningen, så I kan fokusere på at nyde måltidet og hinandens selskab uden bekymringer.

Få en privat kok til jeres

Virksomhedsmiddag

Hos chefmade har vi mange års erfaring med at arrangere større events og begivenheder, lige fra fødselsdage til bryllupper, og ikke mindst firmafester og virksomhedsmiddage. Hvis I ønsker at give jeres medarbejdere en helt unik madoplevelse i særklasse, så er I kommet til det helt rette sted.

Kontakt os allerede i dag og lad os lave en skræddersyet menu til dig og din virksomhed. Husk at din forespørgsel er helt uforpligtende.

Få en privat kok til jeres

Virksomhedsmiddag

Det er ligemeget hvilken branchekode jeres firma har, vi har noget til enhver smag og anledning. Skal det være hyggeligt og afslappet med mange mennesker, så kan vi anbefale et street food koncept. Der findes en masse spændende løsninger, bla. food trucks der laver smagfuld og autentisk mad, der passer til en øl eller drink i den anden hånd.

Vi har en masse forskellige løsninger, der passer lige præcis til jeres temperament og smag.

Giv dine ansatte en unik og autentisk madoplevelse!

Måske I skal fejre, at I har fået en Gazellepris, måske er I de største på jeres område? Der er mange grunde til at forkæle sine medarbejdere med lækker mad. Vi kan klare det hele, det behøver ikke være den store firmafest, som julefrokosten eller påskefrokost. Det kan også sagtens være en fredagsbrunch, hvor der er plads til at arbejde, mens man hygger sig med kollegerne. Skal en af medarbejderne fejres, f.eks. et jubilæum har vi også fantatiske menuer der passer til en reception.

En helstøbt og gennemført løsning til jeres virksomhedsmiddag
Vi har et stort udvalg af passionerede kokke og restauranter som altid står klar til at give jer en unik madoplevelse. Det eneste I skal gøre er at sende en forespørgsel, og så finder vi den perfekte restaurant og kok ud fra jeres ønsker. Kokken kommer hen til jeres virksomhed eller lokalitet og tilbereder og serverer maden for jer. Det eneste I står for, er arrangementets indhold, så tager vi os af maden, oprydning og opvask!

Få en chefmade løsning til jeres virksomhedsarrangement
På samme måde som vi forstår, at alle vores restauranter og kokke har deres eget særpræg, forstår vi også at virksomheder er forskellige. Alle virksomheder har dog det tilfælles, at det på den ene eller anden måde handler om mennesker. Om det er medarbejderne der skal føle sig forkælede og værdsatte, eller det er forretningspartnere der skal imponeres og overbevises, så har vi den rigtige løsning til din virksomhed.

Brug maden til at sige noget om jeres kerneværdier

Er jeres gæster internationale, er det måske værd at vise, hvad det danske og nordiske køkken kan? Danmark har efterhånden virkelig indtaget den gastronomiske scene, ikke bare i Norden – men også på globalt plan. Der sker mange spændende ting i det nordiske cuisine, som jeres internationale partnere garanteret vil sætte pris på at prøve. I det nordiske køkken, handler det generelt om ærlighed, enkelthed, præcision og lokale råvarer. I mødet mellem de nye og gamle metoder og smage, sker der spændende synergier. Hop med på den nordiske vogn, eller hvad I synes stemmer overens med jeres profil, og lad maden understrege, hvem I er.

Afstem arrangementet efter jeres gæster

Alt efter hvilken slags forretningspartner I skal holde møde med, er der mange måder at gøre det på. Måske passer det perfekt med super sofistikeret gourmetmad? Tryllebind jeres gæster med michelinstjerner, detaljerigdom og et håndværk så præcist, at jeres gæster ikke ved, hvad fod de skal stå på. Hvis de er imponerede over jeres arrangement, er de imponerede over jer! Lad os hjælpe jer med at se så godt ud som overhovedet muligt. Det behøver naturligvis ikke være michelinstjernet gourmet for at være godt. Det handler, som sagt, om at afstemme i forhold til, hvad der skal ske, hvad der skal snakkes om, og sidst men ikke mindst, hvem I skal spise med. Vi har noget til enhver smag og anledning.

Lad en smagfuld sanseoplevelse være din allierede når I sætter jer til bords

Vores sanser er virkelig fintunede, og ofte er de endda ligefrem overgearede. Vi leder konstant efter sammenhænge, og vores hjerner laver hele tiden associationer. Kort sagt, forbinder vi det gode med noget godt, og det dårlige med noget dårligt… For det meste! Det er som sådan ikke raketvidenskab at forstå, men det er vigtigt. Det betyder nemlig, at vi gennem sanserne kan flytte folks opfattelse af den måde, som de oplever verden. Vi tror på, at den gode oplevelse kan flytte mennesker.

Imponér samarbejdspartnere og potentielle kunder. En god madoplevelse kan være med til at gøre forskellen på succes eller fiasko. Når vi er mætte og glade, har vi bedre forudsætninger for at tage gode beslutninger. Derfor er det en rigtig god ide, at få en lækker menu til jeres forretningsmøde eller netværksarrangement.

Social dining lægger op til samarbejde og samtale

Social dining er lidt den nye dreng i klassen, men har rod i oldgamle måder at spise på. Der lægges op til fadserveringer, hvor man hjælper hinanden, og det tager tid at komme igennem retterne. På grund af det tidslige aspekt, er der god tid til at tale sammen og opbygge relationer, både under spisningen og mellem serveringerne. Derfor er det fantastisk til at opbygge relationer.

Social dining er egentlig en retænkning af kendte koncepter. Der er en grund til at man ofte bruger spisning i forbindelse med møder og i forretningssammenhænge. Når man spiser sammen er det lettere at få paraderne ned, og man kan komme tættere ind på livet af hinanden, og få opbygget en gensidig tillid.

Klar til at skabe smagfulde minder?

Med chefmade er du ikke bare en gæst på din egen fest, du er stjernen. Vi sørger for, at du kan koncentrere dig om det, der betyder mest: at dele god mad og gode stunder med dem, du holder af.