Påskefrokost

Gør din påske unik med en privat kok, der kan forvandle de klassiske påskemåltider til noget helt særligt. Forkæl dig selv med udsøgte retter og del hyggelige stunder til påskefrokost med din familie og venner.

Få hjælp af vores Private Dining eksperter.

Påskefrokost med chefmade
Så let er det at bestille mad til påskefrokost

1. Send en Anmodning

2. Afvent Restaurantforslag

3. Vælg Restaurant og Menu

4. Nyd Din Påskefrokost

Mere end 100.000 gæster har allerede nydt en unik chefmade oplevelse

C RC R
16:56 23 May 23
Bare en helt fantastisk oplevelse. Maden var perfekt. Kokken var sød og svarede på alle vores spørgsmål. Ville ønske jeg kunne have dem forbi hver uge.
Søren BaySøren Bay
09:18 20 Apr 23
Maden, service og oprydning var kanon. Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter chefmade!
Linda DBLinda DB
14:53 07 Nov 22
Super god oplevelse - fantastisk service og dejlig mad. Jeg kunne virkelig nyde min fødselsdag sammen med mine gæster. Som bonus var mit køkken pletfrit, da kokken var smuttet.Kæmpe tak til L'altro og Chefmade for en dejlig middag.
Tobias RudolfTobias Rudolf
13:28 07 Nov 22
Vi havde en fantastisk oplevelse med chefmade, hvor vi fik besøg af Valerio fra Trattoria L'Altro.Super service, god kommunikation, imødekommenhed og top-klasse mad. Der var behov for en last-minute ændring i menuen, som der blev taget af lynhurtigt og uden problemer.Enorm værdi for pengene!Også tak til Jacob fra chefmade, der er kompromisløs, når det kommer til den oplevelse, som kunderne skal have.Det skinner igennem hele vejen.Tusind tak,Vi glæder os igen til en anden gang!
Mads DenckerMads Dencker
09:59 28 Oct 22
Rigtig god oplevelse, med privat middag for 10 personer. 1 uge inden afholdelse af middagen, sprang den oprindelige restaurant fra, grundet personaleafskedigelse. Dette blev dog løst samme formiddag, med 2 valgmuligheder for ny restaurant. Endte med besøg fra Substans og René Mammen. Rigtig lækker Michelin middag, herlig aften og alt i alt en fed oplevelse. Må spare op til endnu en middag 🙂
Peter HoukjærPeter Houkjær
09:34 23 Feb 21
Helt og aldeles i verdensklasse. Italiensk menu med vinmenu i en kvalitet, så jeg nærmest ikke kan huske, om jeg nogensinde har fået så god italiensk mad. Og det siger noget! TAK Chefmade og Ris8, super service og storartede priser:)
Sulten FlodhestSulten Flodhest
17:26 22 Mar 19
Super godt koncept. Har prøvet det et par gange i anledning af diverse firmaarrangementer, og alle gange har der været en super stemning og lækker mad. Det kan helt sikkert anbefales 👍
js_loader

Prøv chefmade i dag og oplev en ny standard for påskefrokosten

Gør din påskefrokost unik med chefmade, der tilbyder en privat kok til at forvandle klassiske påskemåltider til noget ekstraordinært. Med chefmade kan du forkæle dig selv og dine gæster med udsøgte retter og skabe hyggelige stunder. Bestillingsprocessen er enkel: beskriv dit event, vent på restaurantforslag, vælg restaurant og menu, og nyd din påskefrokost. På dagen for dit event tager chefmade-teamet sig af alt, fra servering til oprydning. Uanset om du ønsker klassiske påskemenuer, sæsonbaserede retter eller internationale smagsoplevelser, har chefmade den perfekte løsning. Oplev en ny standard for påskefrokost med chefmade og skab uforglemmelige minder.

Få en privat kok til din

Påskefrokost

Vi har løsningerne til din påskefrokost.

Uanset om du er til det ene eller det andet, har vi både de helt klassiske påskemenuer, menuer der tager udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer, men også restauranter, der laver mad fra hele verden. Lige meget om I er til skidne æg, tapas, sushi eller noget fjerde, så har vi en kvalitetssikret og smagfuld løsning, der gør alle glade og mætter munde og maver. Du kunne også overraske dine gæster med en intim Social Dining, hvor der både er plads til det traditionelle og det eksperimenterende. 

Kontakt os i dag, hvis vi skal hjælpe dig!

Få en privat kok til din

Påskefrokost

Påskemiddagen er en helt speciel tradition med meget gamle rødder

Påskefrokosten er på mange måder en af julefrokostens mindre, oversete og understimulerede søskende. Påsken er den første store højtid efter jul og nytår og kommer lige inden højsæsonen for konfirmationer. Hvis julen er rød, er påsken gul, og vi har traditioner, der er specifikke ved begge højtider. Påsken er, ligesom julen, også funderet i en religiøs højtid og kendes både fra den kristne tro og fra den jødiske tro, hvor den kaldes pesach. Det er bl.a. her fra vi kender til traditionen med at spise lam. Med årene har påsken i Danmark ændret fokus til i højere grad at være en fejring af, at vinteren for alvor er ved at slippe sit tag i os.

Mad til påskefrokost -
sådan får du den ultimative påskefrokost med privat kok

Ligesom med julefrokosten er påskefrokosten et spørgsmål om smag og temperament. Der findes mange måder at fejre påsken på. Nogle vil gerne have tid til at klippe gækkebreve, gå på jagt efter påskeæg og plukke vintergækker. Andre vil gerne spise en meget klassisk påskefrokost og drikke påskebryg. Derudover kan du også sagtens være typen, der bare synes, at det er en rigtig god undskyldning for at mødes med de mennesker, du holder af, og få en skøn madoplevelse. Vi vil meget gerne komme med forslag til din påskefrokost ud af huset. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Med en påskefrokost ud af huset handler det bare om at finde ud af, hvad du vil have, så klarer vi resten, inklusiv servering og opvask. Vi tager os af det hele, så du kan tage dig af gækkebreve og påskeæg.

Slap af og nyd en gennemført påskefrokost fra chefmade

Med en påskefrokost menu giver du ikke alene dig selv en fantastisk og sanselig oplevelse, du giver dig også tiden og roen til at nyde alle smage, dufte og teksturer sammen med dine gæster. Med en kvalitetssikret restaurant i ryggen går du ikke glip af hverken jokes, anekdoter og hygge, fordi du har travlt i køkkenet. Slap af og oplev en kulinarisk forkælelse der får skuldrene til at sænke sig og mundvigene til at hæve sig.

Hvilken mad får man typisk til en påskefrokost ?

Der er mange lækre råvarer der forbindes til påsken. Lige meget om lammet er det jødiske offerlam, eller skal ses som en metafor for jesus, er det enormt velsmagende, og kan med den rette behandling blive en super delikat servering. Lad os hjælpe dig med at finde en restaurant til påskefrokost, som kan fremtrylle de mest smagfulde og lækre lammeretter. Få en klassisk lammesteg, eller prøv lam på en helt ny måde.

Påskefrokost med privat kok: København, Aarhus, Aalborg og Odense

Hos chefmade lægger vi os i selen for at finde alle de restauranter og kokke rundt omkring i landet, som lever op til de standarder vi sætter for kvalitet, personlighed og service. Vi ved at det kulinariske niveau i Danmark konstant bliver bedre og bedre. Det synes vi skal komme alle til gode, og derfor gør vi os altid umage for at finde de mest fantastiske og spændende restauranter, så I kan få fantastisk mad på højt niveau hjem til jeres påskemiddag.
Smag på årstidens råvarer og prøv en anden slags påskefrokost.
Desuden kan de råvarer der går igen til påskefrokost og julefrokost så meget mere. Hvorfor ikke udfordrer smagsløgene med utraditionelle smage? Vi sidder klar med kyndig og professionel vejledning, så din påskefrokost menu ud af huset bliver en bragende succes, hvad enten den er klassisk eller utraditionel.

Påskefrokost med lejet kok behøver ikke være en gul efterligning af julefrokosten

Det behøver naturligvis ikke at være alle de klassiske og lækre retter, vi kender fra både påskefrokost og julefrokost, som skidne æg, karry sild, fiskefilet, frikadeller og lun leverpostej, når I får en påskefrokost menu ud af huset. Men hvis det er det I ønsker, så lover vi, at det er lavet fra bunden med respekt for råvarerne og smagen i højsædet. De smage vi kender fra den danske påskefrokost kan noget helt særligt og fortjener også en ordentlig behandling. Det er synd at så mange elementer i en påskefrokost, efterhånden kommer fra glas, fryseposer og kølediske, når de nu smager så meget bedre hjemmelavet af kyndige kokke og restauranter. Påskefrokost ud af huset kan sagtens være en både let og lækker løsning, når du får den igennem chefmade.

Vi favner bredt med kvalitet i højsæde

Det handler ikke kun om de gastronomiske højdespringere, som serverer fuldstændigt eksklusive retter med præcision og pincet. Det handler også om, at de kokke og restauranter vi arbejder sammen med forstår at lave autentisk og ærlig mad, uanset prisklasse. Derfor har vi med stor sandsynlighed, den helt rette løsning til jeres påskefrokost ud af huset, uanset om det er Jylland, Fyn eller Sjælland.

Æg er en klassiker til påskemenuen

Ægget optræder også som en meget typisk gæst til påske, både som underholdning, pynt og spise. Hvorfor det lige er en hare, der går rundt og gemmer æg i folks haver, skal vi ikke kunne sige, men gudskelov for æggets mange egenskaber, både som emulgator i en fantastisk bearnaise, pocheret til perfektion eller en rå æggeblomme på en tatarmad. Ægget kan så meget, og vi kan næsten ikke forestille os et køkken uden.

Klar til at skabe smagfulde minder?

Med chefmade er du ikke bare en gæst på din egen fest, du er stjernen. Vi sørger for, at du kan koncentrere dig om det, der betyder mest: at dele god mad og gode stunder med dem, du holder af.