Mad til nytår

Med chefmade er du ikke bare en gæst, når du holder nytårsfest – du er stjernen! Vi sørger for, at du kan koncentrere dig om det, der betyder mest: at dele god mad og gode stunder og komme godt ind i det nye år med dem, du holder af.

Få hjælp af vores Private Dining eksperter

Nytår med chefmade
Så let er det at bestille mad til nytår

1. Send en Anmodning

2. Afvent Restaurantforslag

3. Vælg Restaurant og Menu

4. Nyd Dit Nytår

Mere end 100.000 gæster har allerede nydt en unik chefmade oplevelse

C RC R
16:56 23 May 23
Bare en helt fantastisk oplevelse. Maden var perfekt. Kokken var sød og svarede på alle vores spørgsmål. Ville ønske jeg kunne have dem forbi hver uge.
Søren BaySøren Bay
09:18 20 Apr 23
Maden, service og oprydning var kanon. Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter chefmade!
Linda DBLinda DB
14:53 07 Nov 22
Super god oplevelse - fantastisk service og dejlig mad. Jeg kunne virkelig nyde min fødselsdag sammen med mine gæster. Som bonus var mit køkken pletfrit, da kokken var smuttet.Kæmpe tak til L'altro og Chefmade for en dejlig middag.
Tobias RudolfTobias Rudolf
13:28 07 Nov 22
Vi havde en fantastisk oplevelse med chefmade, hvor vi fik besøg af Valerio fra Trattoria L'Altro.Super service, god kommunikation, imødekommenhed og top-klasse mad. Der var behov for en last-minute ændring i menuen, som der blev taget af lynhurtigt og uden problemer.Enorm værdi for pengene!Også tak til Jacob fra chefmade, der er kompromisløs, når det kommer til den oplevelse, som kunderne skal have.Det skinner igennem hele vejen.Tusind tak,Vi glæder os igen til en anden gang!
Mads DenckerMads Dencker
09:59 28 Oct 22
Rigtig god oplevelse, med privat middag for 10 personer. 1 uge inden afholdelse af middagen, sprang den oprindelige restaurant fra, grundet personaleafskedigelse. Dette blev dog løst samme formiddag, med 2 valgmuligheder for ny restaurant. Endte med besøg fra Substans og René Mammen. Rigtig lækker Michelin middag, herlig aften og alt i alt en fed oplevelse. Må spare op til endnu en middag 🙂
Peter HoukjærPeter Houkjær
09:34 23 Feb 21
Helt og aldeles i verdensklasse. Italiensk menu med vinmenu i en kvalitet, så jeg nærmest ikke kan huske, om jeg nogensinde har fået så god italiensk mad. Og det siger noget! TAK Chefmade og Ris8, super service og storartede priser:)
Sulten FlodhestSulten Flodhest
17:26 22 Mar 19
Super godt koncept. Har prøvet det et par gange i anledning af diverse firmaarrangementer, og alle gange har der været en super stemning og lækker mad. Det kan helt sikkert anbefales 👍
js_loader

Prøv chefmade i dag og oplev en ny standard for nytåret

Chefmade tilbyder en unik løsning til nytårsfesten: en privat kok og en lækker nytårsmenu leveret direkte til døren. Mange kender til stresset ved at forberede en nytårsmiddag, hvor alt skal klappes, og ofte ender det med skuffelser. Med chefmade kan du undgå køkkenkaos, ødelagte retter og skuffede gæster. I stedet får du en mindeværdig fest med lækker mad, hvor du kan være stjernen uden stress. Bestil din nytårsmenu gennem chefmade og start en ny, smagfuld tradition. 

Få en privat kok til dit

nytår

Private dining er ikke kun forbeholdt hovedstaden.

Københavnere er ofte first movers, men resten af Danmark er også begyndt at byde ind med interessante knopskud på den gastronomiske scene. Hos chefmade er vi bevidste om, at kulinariske oplevelser ikke er begrænset til København, og på grund af vores opsøgende og nysgerrige natur, finder vi disse perler, ligemeget om de ligger på stenbroen eller pløjemarken. Med kodeordene kvalitet, service og personlighed som sigtekorn, udvælger vi de mest spændende og smagfulde restauranter og kokke, så du kan få en fantastisk oplevelse – også som mad til nytår. Overalt i Danmark løfter det gastronomiske gennemsnit sig konstant. Det er i den grad en spændende tid at være madelsker i Danmark. Derfor er vi også stolte over at kunne tilbyde lækker nytårsmad og skønne nytårsmenuer ud af huset i hele landet. Lige meget om jeres smagsløg er jyske, fynske eller sjællandske, kan du bestille nytårsmenu ud af huset fra chefmade og forkæle sanserne på årets sidste dag. 

Få en privat kok til dit

nytår

Der findes mange traditioner til nytårsaften. Især når det gælder maden. Ideen med fisk på bordet til nytår stammer fra den katolske fasteperiode, hvor fisk var en tilladt spise under fasten.  Senere lader det til at nytårstorsken sniger sig ind på nytårsbordet, som et afbræk fra den fede julemad. Der findes mange lækre måder at tilberede torsk på, og hos mange har fisken fået plads, ofte som en kold forret i stedet for den dampende hovedret.

Mad til nytår ud af huset med chefmade kan sagtens være kogt torsk, men vi arbejder sammen med en masse forskellige restauranter, der også har deres bud på, hvordan fisk kan gøre jeres nytårsaften til en uforglemmelig og smagfuld oplevelse. For mange er nytårsaften blevet den dag på året, hvor man gerne må spendere lidt på sofistikerede råvarer. Skaldyr, og måske endda en hummer, kan sagtens finde vej til tallerknerne nytårsaften. Mørt og smagfuldt oksekød med sprød stegeskorpe og en smagfuld glace kunne sagtens være hovedpersonen på hovedretten. Det vigtige her er kvaliteten af råvarerne og tilberedningen af dem. En ting er at forstå tilberedningsmetoderne, en anden er at have håndelaget og ekspertisen, der flytter en nytårsmenu op på det sublime niveau. Vores samarbejdspartnere lever og ånder for den gastronomiske kunst, hvilket betyder at de altid sørger for at smage, dufte og teksturer sidder lige i skabet hver gang.

Vegansk nytårsmenu

De seneste år er der kommet meget mere fokus på vegansk mad. Med klimaet, dyrevelfærd og sundhed som udgangspunkt, har det veganske køkken udviklet sig og bevist, at man ikke nødvendigvis behøver kød på tallerkenen for at få en uforglemmelig og smagfuld oplevelse. Grøntsager har længe ligget på en andenplads på de danske tallerkener, men flere og flere restauranter er begyndt at følge tendensen til at begrænse kødforbruget. Ved at flytte fokus fra kødet, udfordres den gængse opfattelse af det gastronomiske indhold på menuen, og de kulinariske grænser rykkes til glæde for smagsoplevelsen og nysgerrigheden. Måske skal du overraske dine nytårsgæster, med en vegansk nytårsmenu? Du vil blive overrasket over, hvor meget det kan.

 

Gør dig selv og dine gæster en tjeneste – Bestil nytårsmenu fra chefmade

Når du bestiller en nytårsmenu fra en kvalitetssikret restaurant igennem chefmade, får du ikke bare en nytårsmenu, der får glædestårerne frem i øjenkrogen på alle dine gæster, du får også overskud og tid til at være den bedste vært for dine gæster. Med en nytårsmenu ud af huset fra chefmade bliver der sørget for alt i forbindelse med maden til nytår. Alle elementerne i forberedelsen af den fantastiske nytårsmad, er foregået i køkkenerne på restauranterne. Her er retterne blevet kørt så langt frem, at de er klar til den sidste behandling hjemme i dit køkken. Hjemme hos dig gør kokken maden færdig, præcis som på restauranten, så stegen, bøffen, nytårstorsken eller noget helt fjerde, bliver færdigstegt med lækker stegeskorpe, eller blancheret til perfektion, klar til servering lige til tiden.

Nytårsmenu ud af huset med chefmade, er nemlig meget mere end aluminiumsbakker og varmekasser. Du skal bare bestille din nytårsmenu ud af huset, så tager vi os af alt, hvad det indebærer af forberedelse, madlavning, servering, oprydning og opvask. Vores løsninger til nytårsmenu ud af huset adskiller sig fra de andre cateringfirmaer. Kvalitet, personlighed og service er kerneværdierne, og vi sætter en ære i at hver eneste nytårsmenu ud af huset lever op til den høje standard.

Vi gør så meget ud af nytårsaften, hvorfor halter nytårsmaden så alligevel?

Det er værd at se nærmere på, hvorfor maden til nytårsaften sjældent lever op til forventningerne. Ofte handler det om en skæv forventningsafstemning og for stor tiltro til egne evner. Vi tager nemlig gladeligt ned til byen og køber jakkesæt og kjole til anledningen, for vi har jo aftalt at der skal stil på drengen. Det kan endda være, at der skal sættes hår hos frisøren. Under alle omstændigheder skal man være nyklippet. Vi har naturligvis været hos den lokale vinhandel og købt vin, dyr champagne og måske endda Whiskey eller Rom til efter 12. Er man typen, der skal have en cigar på aftenen, så er der også en god chance for, at den er cubansk og har opholdt sig i en humidor ved rette temperatur og luftfugtighed. Især hvis vi skal til herremiddag på årets sidste aften. Det hele er på plads, alt spiller til en aften med høj cigarføring. Når vi nu har været byen rundt efter gode råd, kyndig vejledning og ordentlig service, hvorfor er det så, at vi ikke gennemfører det, men i stedet insisterer på at ødelægge en god aften ved selv at stå i køkkenet? Det kan selvfølgelig godt være, at du er knivskarp i et køkken, har fuldstændig styr på hele nytårsmenuen, og kan få alt til at spille. Til gengæld går du så glip af det meste af aftenen, mens pulsen banker i tindingen og blodtrykket stiger med adskillige bar. Det handler desuden ikke kun om selve madlavningen, der skal også købes ind og forberedes. Når maden er spist, og alle er glade, så venter der et bjerg af en opvask, og måske er det ikke dig, der skal tage den, men dem der skal er så til gengæld ikke at finde i selskabet, indtil den er taget og køkkenet er i orden. Du kan selvfølgelig også vælge at tage opvasken dagen efter… hvem gider også pleje tømmermændene på sofaen, når man kan hygge sig med opvasken(!). Det er altså bare ærgerligt ikke at nyde aftenen fuldt ud, når man nu har gjort sig så mange anstrengelser. Bestil din nytårsmenu ud af huset med chefmade, og slip for al besværet. Så kan du også nyde en lækker brunch ud af huset dagen efter. Den kan chefmade i øvrigt også stå for.

Klar til at skabe smagfulde minder?

Med chefmade er du ikke bare en gæst på din egen fest, du er stjernen. Vi sørger for, at du kan koncentrere dig om det, der betyder mest: at dele god mad og gode stunder med dem, du holder af.