Brunch

Book en professionel kok til dit virksomhedsarrangement og forkæl dine medarbejdere med en afslappet brunch om fredagen inden weekenden eller som en god start på ugen om mandagen. Der er masser af gode grunde til at få en lækker brunch.

Få hjælp af vores Private Dining eksperter.

Brunch med chefmade
SĂĄ let er det at bestille mad til brunch

1. Send en Anmodning

2. Afvent Restaurantforslag

3. Vælg Restaurant og Menu

4. Nyd Din Brunch

Mere end 100.000 gæster har allerede nydt en unik chefmade oplevelse

C RC R
16:56 23 May 23
Bare en helt fantastisk oplevelse. Maden var perfekt. Kokken var sød og svarede på alle vores spørgsmål. Ville ønske jeg kunne have dem forbi hver uge.
Søren BaySøren Bay
09:18 20 Apr 23
Maden, service og oprydning var kanon. Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter chefmade!
Linda DBLinda DB
14:53 07 Nov 22
Super god oplevelse - fantastisk service og dejlig mad. Jeg kunne virkelig nyde min fødselsdag sammen med mine gæster. Som bonus var mit køkken pletfrit, da kokken var smuttet.Kæmpe tak til L'altro og Chefmade for en dejlig middag.
Tobias RudolfTobias Rudolf
13:28 07 Nov 22
Vi havde en fantastisk oplevelse med chefmade, hvor vi fik besøg af Valerio fra Trattoria L'Altro.Super service, god kommunikation, imødekommenhed og top-klasse mad. Der var behov for en last-minute ændring i menuen, som der blev taget af lynhurtigt og uden problemer.Enorm værdi for pengene!Også tak til Jacob fra chefmade, der er kompromisløs, når det kommer til den oplevelse, som kunderne skal have.Det skinner igennem hele vejen.Tusind tak,Vi glæder os igen til en anden gang!
Mads DenckerMads Dencker
09:59 28 Oct 22
Rigtig god oplevelse, med privat middag for 10 personer. 1 uge inden afholdelse af middagen, sprang den oprindelige restaurant fra, grundet personaleafskedigelse. Dette blev dog løst samme formiddag, med 2 valgmuligheder for ny restaurant. Endte med besøg fra Substans og René Mammen. Rigtig lækker Michelin middag, herlig aften og alt i alt en fed oplevelse. Må spare op til endnu en middag 🙂
Peter HoukjærPeter Houkjær
09:34 23 Feb 21
Helt og aldeles i verdensklasse. Italiensk menu med vinmenu i en kvalitet, så jeg nærmest ikke kan huske, om jeg nogensinde har fået så god italiensk mad. Og det siger noget! TAK Chefmade og Ris8, super service og storartede priser:)
Sulten FlodhestSulten Flodhest
17:26 22 Mar 19
Super godt koncept. Har prøvet det et par gange i anledning af diverse firmaarrangementer, og alle gange har der været en super stemning og lækker mad. Det kan helt sikkert anbefales 👍
js_loader

Prøv chefmade i dag og oplev en ny standard for brunch

Brunch er en skøn kombination af morgenmad og frokost, og hos chefmade kan du få en uforglemmelig brunchoplevelse. Uanset om det er til en virksomhedsbegivenhed, fødselsdag, barnedåb eller bryllup tilbyder chefmade en professionel kok til at skabe en lækker brunchbuffet. Med en bred vifte af retter, fra brunchpølser og bacon til elegante crepes og frisk frugt, er der noget for enhver smag. Brunch er ikke kun et måltid, men en mulighed for at slappe af, nyde godt selskab og forkæle smagsløgene. Med chefmade får du en komplet oplevelse med servering, oprydning og opvask inkluderet.

FĂĄ en privat kok til jeres

Brunch

Book en professionel kok til dit virksomhedsarrangement og forkæl dine medarbejdere med en afslappet brunch om fredagen inden weekenden eller som en god start på ugen om mandagen. Der er masser af gode grunde til at få en lækker brunch. Hvis I skal have besøg af nye samarbejdspartnere og ønsker at skabe en afslappet og god stemning, er en brunch helt perfekt til formålet. En brunchbuffet kan også være en god løsning til et åbent hus arrangement eller til en reception. Måske skal I fejre en milepæl eller et jubilæum? Under alle omstændigheder kan chefmade hjælpe med lige præcis jeres arrangement, og vi har erfaring inden for både restaurationsbranchen samt eventkoordinering, så vi kan stå for alle elementerne af en fantastisk brunch.

FĂĄ en privat kok til jeres

Brunch

Brunch ud af huset i Aarhus, Aalborg, Odense og København

Med en lækker brunch fra chefmade kan du få smagfuld selvforkælelse i hele Danmark. Alt efter, hvor i landet man kommer fra, kan der være delte meninger om, hvad en brunch skal kunne. Vi ruller den store menu ud, så du og dine gæster kan få en rolig start på dagen med alt, hvad hjertet kan begære af brunchpølser, æg, bacon og en kavalkade af andre bastante og smagfulde retter. Eller, hvis I er mere til det elegante og lette, er det måske lækre tynde crepes, franske oste og frisk frugt og bær, som kommer på bordet. Ligemeget om det er det ene, det andet, eller noget derimellem, så står vi klar til at opfylde jeres ønsker.

Bestil brunch ud af huset - FĂĄ det som du vil

Brunch kan have en bred vifte af udtryk, fra en enkelt portion med for eksempel blødkogte æg, yoghurt og hjemmelavet müsli til rundstykker med pålæg og ost samt en smule frisk frugt som afslutning. Men brunch findes også som en buffetoplevelse, hvor man selv kan vælge mellem et væld af forskellige retter og endda vende tilbage til brunchbuffeten flere gange. Denne form inviterer også til, at man tager sig god tid til at nyde maden og samtidig have en hyggelig samtale. Drikkevarer til brunch inkluderer typisk te, kaffe og juice, men det er også helt almindeligt med en smule bobler, såsom Cava, Prosecco eller måske endda champagne. Cocktails kan også være en del af menuen, som for eksempel en frisk Mimosa eller Bellini. Hvis du har haft en sen aften forud for brunchen, kan en Bloody Mary naturligvis også gøre underværker. Med chefmade kan du få skræddersyede løsninger. Overvej for eksempel at overraske konfirmanden med brunch som mad til konfirmationsfesten.

Med en brunch kan du være sikker på, at der er noget for enhver smag

Valgfriheden er stor, når man beslutter sig for at få en brunch ud af huset med chefmade. Uanset om det er en buffet eller en anretning, så er der ofte mange forskelligartede elementer i en brunch, og du kan derfor slappe helt af og være sikker på, at alle bliver glade. Skulle nogle af dine gæster have særlige præferencer, være vegetare eller veganere, eller nogle som lider af allergier, så kan vi også sikre, at de får en ligeså god dag som resten af gæsterne.

Få en skøn og afslappet brunch til din fødselsdag

Som årene går har vi en tendens til at blive dårligere til at fejre vores fødselsdag, og når vi gør, virker det ofte som om det mest er for gæsternes skyld. Derfor foreslår vi, at du forkæler dig selv, din familie og venner med en kok til din fødselsdag, som kan lave en fantastisk fødselsdagsbrunch. Sæt flagene på bordet og lad vores samarbejdspartnere sætte scenen, så du ikke skal gøre andet end at nyde dagen.

Brunch ud af huset til særlige arrangementer. F.eks. Barnedåbsbrunch

Brunch bliver traditionelt serveret mellem 9-14, hvilket betyder at det passer godt til mange slags arrangementer. En brunch kan sagtens passe godt til en barnedåb, hvor den rituelle handling ofte foregår på en søndag før middag, og passer derfor ideelt til den typiske brunch. Hvorfor ikke prøve en afslappet brunch som mad til barnedåb, evt. med en brunchbuffet? Så bliver I ikke presset af tiden og kan nyde dagen i jeres tempo. Jeres gæster vil helt sikkert sætte pris på de lækre elementer i en god brunch. Der er naturligvis også mulighed for at få en kok til jeres bryllup, der kan stå for en fantastisk brunch på dagen eller måske dagen efter brylluppet.

Brunch er en nyklassiker som alle kan være med på

Brunch er et afslappet koncept med smagfuld mad og god tid til at nyde den. Det handler om at slappe af, mærke roen og forkæle smagsløgene. Ordet kommer, som mange ved, fra sammentrækningen af det engelske breakfast og lunch, og er en sammenblanding af morgenmad og frokost. Det betyder at man tager det bedste fra to måltider og blander dem sammen. Brunch må gerne tage noget tid, og det handler om at forkæle sig selv, både med fantastisk mad, og ved at give sig selv lov til at slappe af sammen med nogle gode mennesker. Med en brunch ud af huset fra chefmade får du ikke kun din egen private kok, du får også serveret maden, samt oprydning og opvask bagefter, så du ikke behøver at bekymre dig om noget.

Klar til at skabe smagfulde minder?

Med chefmade er du ikke bare en gæst på din egen fest, du er stjernen. Vi sørger for, at du kan koncentrere dig om det, der betyder mest: at dele god mad og gode stunder med dem, du holder af.