Hygge i julen med venner og kollegaer

Julefrokost

Både derhjemme og på jobbet

Gør julefrokosten ekstra speciel med en gæstekok, der kan skabe nye versioner af de klassiske juleretter. Det vil give jeres fest en kulinarisk dimension, som gæsterne vil tale om længe efter.

Firmajulefrokost - lad chefmade stå for alt det hårde arbejde!

Et ord, der ofte udtales med en vis spænding og forventning, er firmajulefrokost. I Danmark er det en institution i sig selv, og de fleste virksomheder holder en julefrokost for deres ansatte. Det er en god måde at sige tak for det forgangne år, og velkommen til det nye. Firmajulefrokosten er også der, hvor vi kommer lidt tættere på hinanden, og vores kolleger. Skal I holde virksomhedsarrangement så kig her! Men firmajulefrokosten kan være en balancegang. Der findes flere film der handler om, hvor galt det kan gå til firmajulefrokosten, og ikke uden grund. De seneste år er der dog sket et skred i, hvordan vi holder firmajulefrokost. Vi er begyndt at bevæge os væk fra umådeholden druk og pinlige undskyldninger mandag morgen. En god måde at undgå ærgerlige scener til en julefrokost er, at rammesætte arrangementet på den rigtige måde. Jo mere seriøs man er om hvilken slags julefrokost man gerne vil holde, jo nemmere er det at styre i den rigtige retning. Ved at få en professionel kok til julefrokost, sender I et signal om professionalisme. Det er både en gave til jeres ansatte, i form af en fantastisk kulinarisk oplevelse, og en hjælp til jer, så festen bliver god for alle.

 

Alternative ideer til julefrokost
“Når I skal have en kok til julefrokost, er der mange muligheder. Der er ingen der har sagt, at det skal være traditionel julefrokost. Når du beslutter dig for, at få julefrokost ud af huset med chefmade, er der virkelig meget der kan lade sig gøre. Ønsker du at imponerer dine gæster, er der mange restauranter der tilbyder en julefrokost menu, som leger med de traditionelle retter, og tilføjer lækre gastronomiske detaljer.

 

 

Skal julefrokosten med veninderne være helt speciel i år så overvej mad til venindeaften fra en af chefmades samarbejdspartnere Skal du og din forlovede holde vinterbryllup, skal I måske have en kok til bryllup som virkelig forstår at lave skøn mad med sæsonens smage og råvarer. Jul er lig med minder og traditioner, så lad en af vores kokke lege med alle julens smage og dufte, så du og dine gæster, kommer på en gastronomisk rejse, tilbage i barndomsminder og julestuer. Hvis I vil flytte jer helt væk fra de klassiske julefrokost menuer, er der også rig mulighed for dét. Man kan sagtens få for meget af en god ting. Måske trænger I, ovenpå al den fede julefrokostmad som vintermånederne er kendt for, til noget frisk og delikat sushi? Det kan også være, at I føler for et indspark af sydeuropæisk sommer i mørket? I så fald kunne tapas være den varme og krydrede menu I trænger til. Det behøver ikke, at være hverken eller. Mange af vores restauranter tilbyder også sæsonbetinget gastronomi. Det betyder, at mange af de smage som sæsonen fletter ind i en julefrokostmenu, også er til stede på tallerknen, men ikke nødvendigvis med de samme julefrokostdogmer som beskrevet ovenfor.

 

Julefrokost ud af huset i hele landet
Er du fra Nordjylland, og skal have julefrokost ud af huset i Aalborg, så er der en god chance for at du absolut skal have grønlangkål. Er du derimod fra Fyn og skal have julefrokost ud af huset i Odense, så kan det være at der skal finker på fadet. Der findes mange juletraditioner, og de fleste landsdele har deres egne. Det er ligemeget om I skal have julefrokost ud af huset i København, eller julefrokost catering i Aarhus, så kan vi hjælpe jer med at få det som I ønsker. chefmade tilbyder julefrokost ud af huset i hele Danmark.

 

Vi har en masse tilvalg til jeres julefrokost menu
Bestil jeres julefrokost og få fantastisk mad, god service og en helhedsoplevelse der får skuldrene ned og mundvigene op. Med en julefrokost menu fra os, finder du tilbage til kernen af den gode julestemning. Derudover kan vi lave vinmenuer der passer til netop jeres julefrokost. Det kan selvfølgelig også være at I har totalt styr på gæstelisten, men ikke kan har pladsen? Vi kender alle de spændende lokationer, og kan matche jeres julefrokost med det helt rigtige venue. Forkæl sanserne med den perfekte julemenu, den skønneste vin og den helt rigtige atmosfære.


Bestil mad til julefrokost igennem chefmade – Vi står klar til at hjælpe dig
Hos chefmade elsker vi ikke kun julefrokost, vi elsker de gode oplevelser og smage. Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere, som står klar til at gøre jeres julemenu så unik som I ønsker. Når du bestiller en julefrokost menu hos chefmade, er du i enormt kyndige hænder. Vi har erfaring fra både eventkoordinering og restaurationsbranchen, hvilket skinner igennem i vores overblik, detaljesans og kundefokus. Måske skal du holde julefrokost med kammeraterne og skal have mad til herreaften. Bestil mad til julefrokost, og se hvor meget der kan lade sig gøre. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at lave et tilbud, eller hvis du skulle have spørgsmål undervejs.

 

Julefrokost ud af huset med chefmade, er julefrokost ind i huset!
Et af de minder der ofte står klarest når det handler om julemad, er den forventningens glæde der følger med duften, når stegen er i ovnen, kartoflerne brunes og køkkenvinduerne dugger til. Med egen kok til julefrokost, er I ikke bare sikre på at få super veltilberedt mad fra en dygtig og professionel kok, I får den også helt frisklavet, fra bunden, lige fra køkkenet og til tallerknerne. Mens du og dine gæster har gang i julelegene, rydder kokken op, vasker op og efterlader køkkenet skinnende rent, som havde julens ånd lavet et julemirakel i dit køkken.

 

Julemenuen laves med respekt for både råvarer og håndværk
Kok til julefrokost betyder ikke fin fransk gourmet (det kan det naturligvis godt). Men det betyder, at den sild I får er hjemmesyltet. Tarteletterne er lavet fra bunden, og indeholder ikke råvarer fra hverken glas eller dåse. Råvarerne er friske og sæsonbetonede. Al maden er lavet med den respekt og kærlighed som den fortjener, og det kan smages.

 

Man må gerne gøre sig umage med julefrokostmenuen
Hos ChefMade er vi vilde med julefrokost. Enhver anledning til at spise god mad, og være sammen med folk vi holder af, er kærkommen. Men julefrokost kan være så meget andet. Bare fordi der er snaps på bordet, betyder det ikke, at man ikke skal gøre sig umage. Det gælder desuden også påskefrokost ud af huset. Den klassiske menu til julefrokost kender vi alle, og alle retterne til julefrokost kan noget særligt. Derfor synes vi, at julefrokosten skal laves med respekt og kærlighed, ikke bare til julefrokostretterne, men også til råvarene.

 

Hvad får vi så af mad til julefrokost?
Du kender det sikkert godt, I har besluttet jer for ikke selv, at stå for maden til julefrokosten. Og det er altså også en rigtig god idé! Du har måske været på nettet, og søgt efter julefrokost ud af huset, og nu står du med en ordentlig bunke varmekasser fra et julefrokost catering firma. De overfyldte aluminiumsbakker med mørbrad i flødesovs, er faretruende tæt på at knække midt over, hvis de ikke holdes helt korrekt. Stegen smager kogt, flæskesværene minder om saltet vingummi, risalamanden ligner noget til at fuge huse med og tarteletterne har stået indpakket i plastic på en hylde i flere år.

 

Hold årets bedste julefest med egen kok til julefrokost
I Danmark har vi i månederne omkring jul en ganske særlig tradition. Når mørket strækker sig over landet, og de kolde vinde blæser, samles vi i familiens og vennernes skød. Vi spiser god og ofte fed mad, drikker både øl og brændevin, specielt lavet til årstiden, og vi kommer hinanden ved. Med andre ord, vi går til julefrokost Julefrokost findes i mange former, og har meget gamle rødder. I den urgermanske sprogstamme findes tidlige eksempler på ordet jul som en beskrivelse af en periode, der dækker over november, december og januar. Den periode vi i dag ynder at holde julefrokost og får nytårmenu ud af huset. . Om de også spiste tarteletter og risalamande, skal dog stå hen i det uvisse, men vi tvivler.

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer

Fantastisk koncept. Jeg havde en super pige fødselsdag hvor jeg kun skulle tænke på at hygge mig sammen med gæsterne. ChefMade tog sig af udskænkning af champagnen samt serveringen af de mest fortryllende retter. Maden var ikke bare velsmagende men også anrettet anderledes og meget spændende. Succesen skal gentages ved nærmeste lejlighed.

Fantastisk fedt koncept!

facebook
Pia Rud
recommends

Sikke en gastronomisk oplevelse som Privatkok.nu leverede til 40 års fødselsdag den 13 dec.�� Phillip Nielsen - det var et perfekt og yderst lækkert arrangement, du præsterede. Vi vil bestemt anbefale andre den 5-retters menu vi fik. ��

Love it - mest personlige betjening / High quality mad oplevelse 🙂

Jeg har ikke prøvet det endnu - men jeg er helt vild med konceptet og har kun hørt godt om det! Jeg glæder mig meget til at prøve det 😀

Wauw - sikke dog en aften chefmade skabte for os. Tuuusinde tak. Vi var imponerede: så enormt professionelt på alle måder. Det er bestemt ikke sidste gang vi prøver at få kok ud. Maden var delikat, imponerede hvordan kokken Philip indtog vores køkken (uden nogen form for introduktion til, hvor div ting stod) og hvordan han arbejdede i køkkenet. Han inddrog vores madglade/interesserede børn i madlavningen OG sidst men bestemt ikke mindst; han efterlod et totalt ryddet køkken. Det gør altså en stor forskel. Endvidere blev vi kontaktet både før og efter arrangementet af Jacob fra Chefmade. I første omgang for at sikre at alt blev som vi ønskede og efter arrangementet for at høre om Chefmade havde levet op til vores forventninger mm.. Yderst professionelt og med service helt i top. Tak chefmade, i får et stort knus og de varmeste anbefalinger herfra, Hilsen Anja

Har lige haft den mest fantastiske fødselsdags middag. Kasper fra Skovmøllen kom hjem til os og lavede 5 retters mad, alt var suverænt og lækkert tilberedt. Og det føltes slet ikke som om at man havde en helt fremmed på besøg og lavede mad til en. Og han efterlod køkkenet som han aldrig havde været der. Alle stjerner og anbefaling af Kasper fra Skovmøllen herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

facebook
Ditte Okman
recommends

Vi skulle have middag for seks men var under særligt tidspres og valgte at hyre Phillip gennem ChefMade. Det er bestemt ikke sidste gang! Et par dage forinden fredag afstemte vi menuen, som blev tilpasset både yndlingsfisk og diverse allergier. Phillip kom som aftalt og indtog køkkenet, mens vi i ro fik gjort os klar. Forbløffende nemt. Jeg tog faktisk en lille lur på sofaen Philips mad var skøn! Gæsterne var vildt begejstrede! Det føltes på ingen måde akavet - bare fedt at kunne slappe 100 pct af uden at skulle rende til og fra bordet for at tjekke temperature, tilberede grønt mv. Vi tilkøbte også vinmenu, som Phillip nøje havde udvalgt og skænkede i løbet af vores appetizers og 5-retters. Det var en helt igennem vidunderlig oplevelse - fantastisk middag, perfekt aften! Og sygt lækker at køkkenet var rengjort �

Vi havde fornøjelsen af at have chef made og Entré. til at stå for festen i lørdags og det var bare i orden. Kokken kom til aftalt tid og alt var forberedt og klar til at køre. Giver vores absolutte anbefalinger, fantastisk koncept og vores kok Mark var tip top STÆRKT!!

Det er sjældent jeg holder private fester, men i fredags havde jeg fornøjelsen af at prøve Neat Meal’s private dining koncept. Oplevelsen var helt unik, og meget afslappende. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg benytter mig af Neat Meal.

Spørgsmålet er bare hvornår kan jeg gøre det igen;-) Helt fantastisk oplevelse med gourmetmad fra mmoks i Odense, i sine egen omgivelser. De fineste anretninger som smagte så skønt. Retternes timing var tilpasset selvskabets tempo og oprydning til UG...ikke til at se at de havde været der. Glæder mig allerede til næste gang med en private dinner fra jer...tror desværre det er vanedannende;-)

facebook
Jeppe Donslund
recommends

Har her til aften fået en fantastisk middag fra Mortens Gastronomi som var bestilt via ChefMade. Masser af anbefalinger herfra.

facebook
Naja Jensen
recommends

De har nogle RIGTIGT DYGTIGT KOKKE....

Havde den store fornøjelse af at prøve chefmade’s koncept af i går. Og med besøg fra Restaurant kokkeriet, blev det en delikat og spændene oplevelse.. � herfra.

facebook
Umut Sakarya
recommends

Byens Bedste Kebab!

En fantastisk aften, med super lækkert mad fra NorEvent, kan klart anbefales 🙂

Fantastisk mad og service. Kokken sørgede for, at vi fik et brag af en fest.

facebook
Carina Juul
recommends

Havde den skønneste julefrokost med 22 gæster, stemningen var god, maden skøn - de kom fra Randers til Aalborg med smil og godt humør. Køkkenet var blæst, da de tog afsted. Så er det muligt gæster i dit eget hjem.

En absolut fremragende oplevelse - forsæt det gode arbejde 😀

En klar anbefaling herfra, det er absolut ikke sidste gang jeg benytter mig af Neat Meal og deres geniale koncept ��

Af hjertet tak for en uforglemmelig aften. Alt var helt perfekt! En særlig tak til Christian som leverede fabelagtig mad! TAK! 🙂

Helt utrolig lækker mad fra Kokkeriet og besøg af en meget sød ung kok, Kasper, som sørgede godt for os! Fantastisk koncept!

Helt fantastisk oplevelse - vi var en mindre gruppe, så vi kom helt tæt på madlavning fik gode råd til dagligdagens madlavning og blev samtidig serviceret på bedste vis - udsøgt vin og øl tilpasset perfekt til maden. Stor tak til Kokken Casper for at gøre dagen til en særlig oplevelse.... Næste gang tror vi at vi lejer kokken et par timer mere, og så hjælper vi med at forberede maden fra bunden - hvis han altså vil have tålmodighed med os 🙂

Fantastisk koncept. Professionelle helt ind til benet og samarbejde kun med de bedste! Kæmpe high-five herfra.

Genialt koncept. God kommunikation med Chefmade fra start til slut, og opfølgning dagen efter� Super kokke vi fik ud (Christian og Morten fra B&F Dining). Absolut ikke sidste gang. Tak for det lækreste mad, og hyggeligt selskab. Jeg havde de gladeste gæster �

facebook
Per Hesselberg
recommends

Fantastisk koncept. Alt spillede fra første kontakt til Jakob. Ultimativt den lækreste menu jeg nogensinde har fået. Kokkeriet var booket og Køkkenchef Morten Krogholm samt tjener stod for middagen i vort hjem, snacks til velkomst og 8 retter Gourmet mad 🙂 Sublim oplevelse og en helt fantastisk stemning. Det spillede max ....... Jeg er høj endnu ...... og kan ikke give andet en 5 "Kokkehuer" ud af 5 mulige. Per Hesselberg Frederiksberg C

I aftes havde vi Morten fra Morten’s Gastronomi i køkkenet, Maden var så lækker og Morten puslede stille rundt, så vi glemte helt han var her. Det var den dejligste oplevelse, så vi kan kun anbefale at I prøver det.... vi skal ihvertfald prøve det igen.

Havde besøg af Restaurant Pasfall til min 40 års fødselsdag gennem Chefmade. Alt kørte på skinner og vi blev serveret lækre snacks, 7 yderst velsmagende og flotte retter, som kokken serverede og ryddede af selv. Da han forlod os var køkkenet ryddet og rengjort. Jeg vil ikke tøve med at anbefale dette koncept til andre. Det er så fedt at kan koncentrere sig om sine gæster uden at skal stå i køkkenet og i stedet bare få serveret den ene lækre ret efter den anden 👏 Hilsen en rigtig tilfreds kunde 👍

Kan varmt anbefale Chefmade - vi har anvendt websitet 2 gange i vores gourmetklub, senest med Restaurant Skovmøllen i Aarhus, der serverede en fantastisk forårsmenu. De to kokke Anders og Nikolai kan deres håndværk og de formåede at omdanne privaten til restaurant for en aften - vi følte os alle forkælede !!! Hver ret fortjener 5 stjerner *****

Super godt koncept! De allerbedste anbefalinger fra os. Det er bestemt ikke sidste gang det prøves. Vi havde en fantastisk aften med rigtig lækker mad, vine der passede perfekt til retterne og virkelig god betjening. Det kunne mærkes at det var en kok, der brændte for håndværket. Stor tak til Mark for en dejlig aften og til Jacob, der skabte kontakten.

Via Chefmade havde vi fornøjelsen af René fra Substans i vores køkken. Han leverede en formidabel gastronomisk oplevelse til os og vore gæster. Med sikker hånd tog han os gennem 9 serveringer, og vi kunne sammen med vore gæster nyde aftenen, maden, vinene - og det rengjorte køkken efterfølgende � Vi er meget store fans af konceptet, og det bliver IKKE sidste gang vi gør brug heraf! 1000, 1000 tak til Chefmade og team for at være med til at gøre denne aften helt særlig for os og vore gæster. I får vores allervarmeste anbefalinger ���

Sikke en fantastisk oplevelse. Kevin fra Norevent mestrede en fantastisk 5 retters menu med snacks til, det smagte himmelsk. De kom 2, Kevin som var kokken i køkkenet og en ung pige som skænkede vin og serverede maden. Kevin fortalte i detaljer om hver ret. Da de var færdige forlod de et skinnende rent køkken. Det er ikke sidste gang vi bestiller en private dinner hos jer��

Allan fra Nooorrm lavede mad til os i aftes ... hold nu op - sikke’ et niveau ! Helt igennem fantastisk mad - smagte vidunderligt og en fryd for øjet. Allan er utrolig behagelig og var den perfekte kok og tjener. Michelin stjerne værdig . Og en virkelig afslappende måde at have gæster på😉

facebook
Mie Donslund
recommends

Vi har i aften haft besøg af Mortens Gastronomi som var bestilt via ChefMade. Vi fik serveret en virkelig lækker fireretters menu, som sad lige i skabet 👍 De varmeste anbefalinger herfra ❤️

Bedste formidling af kokke til private dining på markedet

Utrolig lækkert hele vejen igennem��

ChefMade og Morten’s Gastronomi gav os mulighed for den fest vi gerne ville holde - og for at kunne være fuldt tilstede blandt gæsterne i festen.

Havde den absolut bedste oplevelse med Allan Poulsen og Noorrm den 1/12. Vi var 11 personer der fik en oplevelse langt ud over hvad der plejer at kunne opleves i vores stue. Godt koordineret af ChefMade. Alle parter fra ChefMade til Allan Poulsen som den fantastiske kok han er, kan klart anbefales - spændende at hører mere om hans projekt "Noorrm"

Tusen takk kokken Rasmus 🌸 Det har vært en uforglemmelig kveld, ved å velge dere via chefmade har vi skapt minner for livet ! Vi er evig takknemlig 🙏 Mvh Maiken Vorland m/familie

Rigtig fint lækker og spænden mad. Flot anrettet og super god servering.

FANTASTISK! Jeg vil på det højeste anbefale ChefMade... Det er slet ikke sidste gang jeg bestiller en kok hjem til. Vi havde fornøjelsen af at have Andrew (fra LaBoca) til at trylle en formidabel 7 retters menu frem, som han serverede for os udenfor i vores have. Maden smagte himmelsk, super vinmenu, prisen var fornuftig, service og præsentation var i top, og efterfølgende var køkkenet renere end før han gik igang. 5 store stjerner herfra!