Julefrokost

Gør julefrokosten ekstra speciel med en gæstekok der kan skabe nye versioner af de klassiske juleretter. Det vil give jeres fest en kulinarisk dimension, som gæsterne vil tale om længe efter.

Få hjælp af vores Private Dining eksperter

Julefrokost med chefmade
Så let er det at bestille mad til julefrokost

1. Send en Anmodning

2. Afvent Restaurantforslag

3. Vælg Restaurant og Menu

4. Nyd Din Julefrokost

Mere end 100.000 gæster har allerede nydt en unik chefmade oplevelse

C RC R
16:56 23 May 23
Bare en helt fantastisk oplevelse. Maden var perfekt. Kokken var sød og svarede på alle vores spørgsmål. Ville ønske jeg kunne have dem forbi hver uge.
Søren BaySøren Bay
09:18 20 Apr 23
Maden, service og oprydning var kanon. Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter chefmade!
Linda DBLinda DB
14:53 07 Nov 22
Super god oplevelse - fantastisk service og dejlig mad. Jeg kunne virkelig nyde min fødselsdag sammen med mine gæster. Som bonus var mit køkken pletfrit, da kokken var smuttet.Kæmpe tak til L'altro og Chefmade for en dejlig middag.
Tobias RudolfTobias Rudolf
13:28 07 Nov 22
Vi havde en fantastisk oplevelse med chefmade, hvor vi fik besøg af Valerio fra Trattoria L'Altro.Super service, god kommunikation, imødekommenhed og top-klasse mad. Der var behov for en last-minute ændring i menuen, som der blev taget af lynhurtigt og uden problemer.Enorm værdi for pengene!Også tak til Jacob fra chefmade, der er kompromisløs, når det kommer til den oplevelse, som kunderne skal have.Det skinner igennem hele vejen.Tusind tak,Vi glæder os igen til en anden gang!
Mads DenckerMads Dencker
09:59 28 Oct 22
Rigtig god oplevelse, med privat middag for 10 personer. 1 uge inden afholdelse af middagen, sprang den oprindelige restaurant fra, grundet personaleafskedigelse. Dette blev dog løst samme formiddag, med 2 valgmuligheder for ny restaurant. Endte med besøg fra Substans og René Mammen. Rigtig lækker Michelin middag, herlig aften og alt i alt en fed oplevelse. Må spare op til endnu en middag 🙂
Peter HoukjærPeter Houkjær
09:34 23 Feb 21
Helt og aldeles i verdensklasse. Italiensk menu med vinmenu i en kvalitet, så jeg nærmest ikke kan huske, om jeg nogensinde har fået så god italiensk mad. Og det siger noget! TAK Chefmade og Ris8, super service og storartede priser:)
Sulten FlodhestSulten Flodhest
17:26 22 Mar 19
Super godt koncept. Har prøvet det et par gange i anledning af diverse firmaarrangementer, og alle gange har der været en super stemning og lækker mad. Det kan helt sikkert anbefales 👍
js_loader

Prøv chefmade i dag og oplev en ny standard for julefrokosten

Forestil dig at kunne nyde en udsøgt restaurantoplevelse på din arbejdsplads eller i et selvvalgt festlokale under din julefrokost. Med chefmade kan du nemt gøre denne fantasi til virkelighed. Vi leverer det bedste fra gastronomiens verden, skræddersyet til jeres smag og serveret i jeres egne festlige omgivelser. Vi sørger for alt fra forberedelsen til oprydningen, så I kan fokusere på at nyde måltidet og hinandens selskab uden bekymringer.

Få en privat kok til din

Julefrokost

Et ord, der ofte udtales med en vis spænding og forventning, er firmajulefrokost. I Danmark er det en institution i sig selv, og de fleste virksomheder holder en julefrokost for deres ansatte. Det er en god måde at sige tak for det forgangne år, og velkommen til det nye. Firmajulefrokosten er også der, hvor vi kommer lidt tættere på hinanden og vores kolleger. Skal I holde virksomhedsarrangement så kig her!

Firmajulefrokosten kan være en balancegang. Der findes flere film, der handler om, hvor galt det kan gå til firmajulefrokosten, og ikke uden grund. De seneste år er der dog sket et skred i, hvordan vi holder firmajulefrokost. Vi er begyndt at bevæge os væk fra umådeholden druk og pinlige undskyldninger mandag morgen. En god måde at undgå ærgerlige scener til en julefrokost er at rammesætte arrangementet på den rigtige måde. Jo mere seriøs man er om, hvilken slags julefrokost man gerne vil holde, jo nemmere er det at styre i den rigtige retning. Ved at få en professionel kok til julefrokost, sender I et signal om professionalisme. Det er både en gave til jeres ansatte, i form af en fantastisk kulinarisk oplevelse, og en hjælp til jer, så festen bliver god for alle.

Få en privat kok til din

Julefrokost

Hold årets bedste julefest med egen kok til julefrokost

I Danmark har vi i månederne omkring jul en ganske særlig tradition. Når mørket strækker sig over landet, og de kolde vinde blæser, samles vi i familiens og vennernes skød. Vi spiser god og ofte fed mad, drikker både øl og brændevin, specielt lavet til årstiden, og vi kommer hinanden ved. Med andre ord, vi går til julefrokost. Julefrokost findes i mange former og har meget gamle rødder. I den urgermanske sprogstamme findes tidlige eksempler på ordet jul, som en beskrivelse af en periode, der dækker over november, december og januar. Den periode vi i dag ynder at holde julefrokost og får nytårmenu ud af huset. . Om de også spiste tarteletter og risalamande, skal dog stå hen i det uvisse, men vi tvivler.

Alternative ideer til julefrokost

Når I skal have en kok til julefrokost, er der mange muligheder at vælge imellem.  Når du beslutter dig for, at få julefrokost ud af huset med chefmade, er der rigtig meget, der kan lade sig gøre. Ønsker du for eksempel at imponerer dine gæster, er der mange restauranter der tilbyder en julefrokostmenu, som leger med de traditionelle retter og ovenikøbet tilføjer lækre gastronomiske detaljer.

Skal julefrokosten med veninderne være helt speciel i år? Så kan I overveje mad til venindeaften fra en af chefmades samarbejdspartnere. Skal du og din forlovede holde vinterbryllup, skal I måske have en kok til jeres bryllup, som virkelig forstår at lave skøn mad med sæsonens smage og råvarer. Jul er lig med minder og traditioner, så lad en af vores kokke lege med alle julens smage og dufte, så du og dine gæster kommer på en gastronomisk rejse tilbage i barndomsminder og julestuer. Vil i derimod gerne flytte jer helt væk fra de klassiske julefrokostmenuer, er der også rig mulighed for dét! 

Julefrokost ud af huset i hele landet

Er du fra Nordjylland og skal have julefrokost ud af huset i Aalborg, så er der en god chance for at du absolut skal have grønlangkål. Er du derimod fra Fyn og skal have julefrokost ud af huset i Odense, så kan det være, at der skal finker på fadet. Der findes mange juletraditioner, og de fleste landsdele har deres egne. Det er ligemeget om I skal have julefrokost ud af huset i København, eller julefrokost catering i Aarhus, så kan vi hjælpe jer med at få det, som I ønsker det.

Hos chefmade tilbyder vi julefrokost ud af huset i hele Danmark.

Vi har en masse tilvalg til jeres julefrokost menu

Bestil jeres julefrokost og få fantastisk mad, god service og en helhedsoplevelse der får skuldrene ned og mundvigene op. Med en julefrokost menu fra os finder du tilbage til kernen af den gode julestemning. Derudover kan vi lave vinmenuer der passer til netop jeres julefrokost. Det kan selvfølgelig også være, at I har totalt styr på gæstelisten, men ikke har pladsen? Vi kender alle de spændende lokationer og kan matche jeres julefrokost med det helt rigtige venue. Forkæl sanserne med den perfekte julemenu, den skønneste vin og den helt rigtige atmosfære.

Bestil mad til julefrokost igennem chefmade – Vi står klar til at hjælpe dig

Hos chefmade elsker vi ikke kun julefrokost, vi elsker de gode oplevelser og smage. Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere, som står klar til at gøre jeres julemenu så unik, som I ønsker. Når du bestiller en julefrokost menu hos chefmade, er du i enormt kyndige hænder. Vi har erfaring fra både eventkoordinering og restaurationsbranchen, hvilket skinner igennem i vores overblik, detaljesans og kundefokus. Måske skal du holde julefrokost med kammeraterne og skal have mad til herreaften. Bestil mad til julefrokost og se hvor meget der kan lade sig gøre. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at lave et tilbud, eller hvis du skulle have spørgsmål undervejs.

Julefrokost ud af huset med chefmade, er julefrokost ind i huset!

Et af de minder der ofte står klarest, når det handler om julemad er den forventningens glæde, der følger med duften, når stegen er i ovnen, kartoflerne brunes og køkkenvinduerne dugger til. Med egen kok til julefrokost er I ikke bare sikre på at få super veltilberedt mad fra en dygtig og professionel kok, I får den også helt frisklavet, fra bunden, lige fra køkkenet og til tallerknerne. Mens du og dine gæster har gang i julelegene, rydder kokken op, vasker op og efterlader køkkenet skinnende rent, som havde julens ånd lavet et julemirakel i dit køkken.

 

Julemenuen laves med respekt for både råvarer og håndværk

Kok til julefrokost betyder ikke fin fransk gourmet (det kan det naturligvis godt), men det betyder, at den sild I får er hjemmesyltet. Tarteletterne er lavet fra bunden og indeholder ikke råvarer fra hverken glas eller dåse. Råvarerne er friske og sæsonbetonede. Al maden er lavet med den respekt og kærlighed som den fortjener, og det kan smages.

Man må gerne gøre sig umage med julefrokostmenuen

Hos chefmade er vi vilde med julefrokost. Enhver anledning til at spise god mad og være sammen med folk, vi holder af, er kærkommen. Men julefrokost kan være så meget andet! Bare fordi der er snaps på bordet, betyder det ikke, at man ikke skal gøre sig umage. Det gælder desuden også påskefrokost ud af huset. Den klassiske menu til julefrokost kender vi alle, og alle retterne til julefrokost kan noget særligt. Derfor synes vi, at julefrokosten skal laves med respekt og kærlighed, ikke bare til julefrokostretterne, men også til råvarene.

 

Hvad får vi så af mad til julefrokost?

Du kender det sikkert godt. I har besluttet jer for ikke selv at stå for maden til julefrokosten. Og det er altså også en rigtig god idé! Du har måske været på nettet og søgt efter julefrokost ud af huset, og nu står du med en ordentlig bunke varmekasser fra et julefrokost cateringfirma. De overfyldte aluminiumsbakker med mørbrad i flødesovs, er faretruende tæt på at knække midt over, hvis de ikke holdes helt korrekt. Stegen smager kogt, flæskesværene minder om saltet vingummi, risalamanden ligner noget til at fuge huse med og tarteletterne har stået indpakket i plastic på en hylde i flere år. Bestiller du derimod en privat kok fra chefmade, kan du være sikker på, at der vil være styr på alt lige fra maden, servering, præsentation og oprydning!

Klar til at skabe smagfulde minder?

Med chefmade er du ikke bare en gæst på din egen fest, du er stjernen. Vi sørger for, at du kan koncentrere dig om det, der betyder mest: at dele god mad og gode stunder med dem, du holder af.