Chefmade Erhverv

Med Chefmade Erhverv kan du imponere dine kunder, belønne dine medarbejdere eller bare tilføje lidt ekstra til din næste virksomhedsbegivenhed.

Her er nogle af dem vi haft fornøjelsen af at servere

Vi er med dig hele vejen...

Chefmade kan hjælpe med at skabe en unik og intim atmosfære, der kan være svær at opnå på traditionelle mødesteder. At have en personlig kok til at tilberede maden lige foran dine gæster kan skabe en følelse af eksklusivitet og nærvær, der kan gøre din begivenhed endnu mere speciel.

Chefmade er et også omkostningseffektivt valg. Uden behov for at betale for et mødested eller overpriced catering, kan du skabe en luksuriøs og høj kvalitets begivenhed inden for dit budget.

Vi tager hånd om det hele – fra den indledende planlægning, selve afviklingen af eventet, og helt frem til den endelige oprydning og rengøring

01

Samtale og Planlægning

Det starter med en samtale. Kontakt os med dine ideer og behov for din kommende begivenhed.

02

Enestående Gastronomi

På dagen for dit arrangement vil vores erfarne kokke og eventpersonale komme til din valgte lokation, fuldt forberedte og klar til at skabe en uforglemmelig oplevelse.

03

Efter Event Service

Selv efter at dit arrangement er slut, er vores arbejde ikke færdigt. Vi sørger for oprydning og efterlader dit køkken pletfrit. Vi er også interesseret i at høre din feedback for at sikre, at vi konstant forbedrer og tilpasser vores tjenester til dine behov.

Er du PA eller Event koordinator?​

Chefmade tilbyder en række fordele, der gør det utrolig nemt for virksomheder og personlige assistenter (PA’er) at arrangere uforglemmelige events:

 

Vi Håndterer det hele: Chefmade tager sig af alle detaljer, fra planlægning til oprydning. Vi skræddersyer eventet til din virksomheds behov og sørger for, at alt går glat på dagen. Du behøver ikke bekymre dig om logistik eller oprydning – vi håndterer det hele.

Tidseffektivt: Som PA eller eventkoordinator er din tid værdifuld. Med Chefmade kan du undgå at bruge utallige timer på at finde leverandører, planlægge menuer og koordinere logistik. Vi gør det nemt for dig at arrangere et event, så du kan fokusere på andre vigtige opgaver.

Fleksibilitet: Chefmade tilbyder en bred vifte af kulinariske oplevelser, der passer til ethvert arrangement, uanset om det er en lille sammenkomst, en større konference eller en produktlancering. Vi kan tilpasse menuen til dine specifikke krav og sikre, at alle dine gæster får en unik og mindeværdig oplevelse.

Kvalitet og professionalisme: Med Chefmade får du adgang til topkokke, fra de bedste køkkener i landet. De leverer mad af højeste kvalitet. Vores team er professionelt og dedikeret til at sikre, at dit event bliver en succes.

 

Med Chefmade får du en problemfri, fleksibel og højkvalitets service, der gør det let at imponere dine gæster og arrangere et mindeværdigt event. 

Spørgsmål?

Vi hjælper dig med at matche den rette kok til din begivenhed baseret på dine specifikke ønsker og behov. Vi tager hensyn til faktorer som type begivenhed, antal gæster, kostpræferencer og særlige temaer.

Vores kokke er dygtige og fleksible og kan tilpasse menuer til at imødekomme en bred vifte af kostbehov, herunder allergier, vegetar, veganer og glutenfri diæter. Lad os vide om eventuelle særlige diætbehov, når du planlægger dit event.

Absolut! Vores kokke er dygtige til at skabe spændende og lækre menuer, der passer til dit event. Vi vil arbejde sammen med dig for at sikre, at menuen lever op til dine forventninger og glæder dine gæster.

Dette kan variere afhængigt af størrelsen og typen af dit event. Generelt bør du forvente, at kokken ankommer et par timer før eventets start for at forberede maden, og de vil blive indtil alle gæster er blevet serveret.

En af de store fordele ved Chefmade er, at vi tager os af oprydning og rengøring. Vores kokke og team sørger for at efterlade dit køkken i den samme, hvis ikke bedre, tilstand end da de ankom. Du kan nyde din begivenhed uden at bekymre dig om oprydning.

Vi forstår, at tingene kan ændre sig. Vi vil gerne arbejde sammen med dig for at finde en løsning, der passer til både dig og kokken. Som udgangspunkt kan du aflyse et event uden omkostninger indtil 14 dage før event dato. 

Er du klar til at skabe en uforglemmelig oplevelse?

Kontakt os i dag og lad os sammen designe dit næste event med Chefmade.

Via Chefmade havde vi fornøjelsen af René fra Substans i vores køkken. Han leverede en formidabel gastronomisk oplevelse til os og vore gæster. Med sikker hånd tog han os gennem 9 serveringer, og vi kunne sammen med vore gæster nyde aftenen, maden, vinene - og det rengjorte køkken efterfølgende � Vi er meget store fans af konceptet, og det bliver IKKE sidste gang vi gør brug heraf! 1000, 1000 tak til Chefmade og team for at være med til at gøre denne aften helt særlig for os og vore gæster. I får vores allervarmeste anbefalinger ���

Det er sjældent jeg holder private fester, men i fredags havde jeg fornøjelsen af at prøve Neat Meal’s private dining koncept. Oplevelsen var helt unik, og meget afslappende. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg benytter mig af Neat Meal.

facebook
Ditte Okman
recommends

Vi skulle have middag for seks men var under særligt tidspres og valgte at hyre Phillip gennem ChefMade. Det er bestemt ikke sidste gang! Et par dage forinden fredag afstemte vi menuen, som blev tilpasset både yndlingsfisk og diverse allergier. Phillip kom som aftalt og indtog køkkenet, mens vi i ro fik gjort os klar. Forbløffende nemt. Jeg tog faktisk en lille lur på sofaen Philips mad var skøn! Gæsterne var vildt begejstrede! Det føltes på ingen måde akavet - bare fedt at kunne slappe 100 pct af uden at skulle rende til og fra bordet for at tjekke temperature, tilberede grønt mv. Vi tilkøbte også vinmenu, som Phillip nøje havde udvalgt og skænkede i løbet af vores appetizers og 5-retters. Det var en helt igennem vidunderlig oplevelse - fantastisk middag, perfekt aften! Og sygt lækker at køkkenet var rengjort �

Fantastisk mad og service. Kokken sørgede for, at vi fik et brag af en fest.

Havde besøg af Restaurant Pasfall til min 40 års fødselsdag gennem Chefmade. Alt kørte på skinner og vi blev serveret lækre snacks, 7 yderst velsmagende og flotte retter, som kokken serverede og ryddede af selv. Da han forlod os var køkkenet ryddet og rengjort. Jeg vil ikke tøve med at anbefale dette koncept til andre. Det er så fedt at kan koncentrere sig om sine gæster uden at skal stå i køkkenet og i stedet bare få serveret den ene lækre ret efter den anden 👏 Hilsen en rigtig tilfreds kunde 👍

En klar anbefaling herfra, det er absolut ikke sidste gang jeg benytter mig af Neat Meal og deres geniale koncept ��

facebook
Pia Rud
recommends

Sikke en gastronomisk oplevelse som Privatkok.nu leverede til 40 års fødselsdag den 13 dec.�� Phillip Nielsen - det var et perfekt og yderst lækkert arrangement, du præsterede. Vi vil bestemt anbefale andre den 5-retters menu vi fik. ��

facebook
Naja Jensen
recommends

De har nogle RIGTIGT DYGTIGT KOKKE....

ChefMade og Morten’s Gastronomi gav os mulighed for den fest vi gerne ville holde - og for at kunne være fuldt tilstede blandt gæsterne i festen.

Af hjertet tak for en uforglemmelig aften. Alt var helt perfekt! En særlig tak til Christian som leverede fabelagtig mad! TAK! 🙂

Love it - mest personlige betjening / High quality mad oplevelse 🙂

facebook
Carina Juul
recommends

Havde den skønneste julefrokost med 22 gæster, stemningen var god, maden skøn - de kom fra Randers til Aalborg med smil og godt humør. Køkkenet var blæst, da de tog afsted. Så er det muligt gæster i dit eget hjem.

Rigtig fint lækker og spænden mad. Flot anrettet og super god servering.

Sikke en fantastisk oplevelse. Kevin fra Norevent mestrede en fantastisk 5 retters menu med snacks til, det smagte himmelsk. De kom 2, Kevin som var kokken i køkkenet og en ung pige som skænkede vin og serverede maden. Kevin fortalte i detaljer om hver ret. Da de var færdige forlod de et skinnende rent køkken. Det er ikke sidste gang vi bestiller en private dinner hos jer��

facebook
Mie Donslund
recommends

Vi har i aften haft besøg af Mortens Gastronomi som var bestilt via ChefMade. Vi fik serveret en virkelig lækker fireretters menu, som sad lige i skabet 👍 De varmeste anbefalinger herfra ❤️

Super godt koncept! De allerbedste anbefalinger fra os. Det er bestemt ikke sidste gang det prøves. Vi havde en fantastisk aften med rigtig lækker mad, vine der passede perfekt til retterne og virkelig god betjening. Det kunne mærkes at det var en kok, der brændte for håndværket. Stor tak til Mark for en dejlig aften og til Jacob, der skabte kontakten.

Wauw - sikke dog en aften chefmade skabte for os. Tuuusinde tak. Vi var imponerede: så enormt professionelt på alle måder. Det er bestemt ikke sidste gang vi prøver at få kok ud. Maden var delikat, imponerede hvordan kokken Philip indtog vores køkken (uden nogen form for introduktion til, hvor div ting stod) og hvordan han arbejdede i køkkenet. Han inddrog vores madglade/interesserede børn i madlavningen OG sidst men bestemt ikke mindst; han efterlod et totalt ryddet køkken. Det gør altså en stor forskel. Endvidere blev vi kontaktet både før og efter arrangementet af Jacob fra Chefmade. I første omgang for at sikre at alt blev som vi ønskede og efter arrangementet for at høre om Chefmade havde levet op til vores forventninger mm.. Yderst professionelt og med service helt i top. Tak chefmade, i får et stort knus og de varmeste anbefalinger herfra, Hilsen Anja

Kan varmt anbefale Chefmade - vi har anvendt websitet 2 gange i vores gourmetklub, senest med Restaurant Skovmøllen i Aarhus, der serverede en fantastisk forårsmenu. De to kokke Anders og Nikolai kan deres håndværk og de formåede at omdanne privaten til restaurant for en aften - vi følte os alle forkælede !!! Hver ret fortjener 5 stjerner *****

facebook
Per Hesselberg
recommends

Fantastisk koncept. Alt spillede fra første kontakt til Jakob. Ultimativt den lækreste menu jeg nogensinde har fået. Kokkeriet var booket og Køkkenchef Morten Krogholm samt tjener stod for middagen i vort hjem, snacks til velkomst og 8 retter Gourmet mad 🙂 Sublim oplevelse og en helt fantastisk stemning. Det spillede max ....... Jeg er høj endnu ...... og kan ikke give andet en 5 "Kokkehuer" ud af 5 mulige. Per Hesselberg Frederiksberg C

Bedste formidling af kokke til private dining på markedet

I aftes havde vi Morten fra Morten’s Gastronomi i køkkenet, Maden var så lækker og Morten puslede stille rundt, så vi glemte helt han var her. Det var den dejligste oplevelse, så vi kan kun anbefale at I prøver det.... vi skal ihvertfald prøve det igen.

Havde den absolut bedste oplevelse med Allan Poulsen og Noorrm den 1/12. Vi var 11 personer der fik en oplevelse langt ud over hvad der plejer at kunne opleves i vores stue. Godt koordineret af ChefMade. Alle parter fra ChefMade til Allan Poulsen som den fantastiske kok han er, kan klart anbefales - spændende at hører mere om hans projekt "Noorrm"

facebook
Umut Sakarya
recommends

Byens Bedste Kebab!

Helt fantastisk oplevelse - vi var en mindre gruppe, så vi kom helt tæt på madlavning fik gode råd til dagligdagens madlavning og blev samtidig serviceret på bedste vis - udsøgt vin og øl tilpasset perfekt til maden. Stor tak til Kokken Casper for at gøre dagen til en særlig oplevelse.... Næste gang tror vi at vi lejer kokken et par timer mere, og så hjælper vi med at forberede maden fra bunden - hvis han altså vil have tålmodighed med os 🙂

Allan fra Nooorrm lavede mad til os i aftes ... hold nu op - sikke’ et niveau ! Helt igennem fantastisk mad - smagte vidunderligt og en fryd for øjet. Allan er utrolig behagelig og var den perfekte kok og tjener. Michelin stjerne værdig . Og en virkelig afslappende måde at have gæster på😉

Fantastisk koncept. Professionelle helt ind til benet og samarbejde kun med de bedste! Kæmpe high-five herfra.

En absolut fremragende oplevelse - forsæt det gode arbejde 😀

Jeg har ikke prøvet det endnu - men jeg er helt vild med konceptet og har kun hørt godt om det! Jeg glæder mig meget til at prøve det 😀

Spørgsmålet er bare hvornår kan jeg gøre det igen;-) Helt fantastisk oplevelse med gourmetmad fra mmoks i Odense, i sine egen omgivelser. De fineste anretninger som smagte så skønt. Retternes timing var tilpasset selvskabets tempo og oprydning til UG...ikke til at se at de havde været der. Glæder mig allerede til næste gang med en private dinner fra jer...tror desværre det er vanedannende;-)

Vi havde fornøjelsen af at have chef made og Entré. til at stå for festen i lørdags og det var bare i orden. Kokken kom til aftalt tid og alt var forberedt og klar til at køre. Giver vores absolutte anbefalinger, fantastisk koncept og vores kok Mark var tip top STÆRKT!!

En fantastisk aften, med super lækkert mad fra NorEvent, kan klart anbefales 🙂

Utrolig lækkert hele vejen igennem��

Genialt koncept. God kommunikation med Chefmade fra start til slut, og opfølgning dagen efter� Super kokke vi fik ud (Christian og Morten fra B&F Dining). Absolut ikke sidste gang. Tak for det lækreste mad, og hyggeligt selskab. Jeg havde de gladeste gæster �

Fantastisk koncept. Jeg havde en super pige fødselsdag hvor jeg kun skulle tænke på at hygge mig sammen med gæsterne. ChefMade tog sig af udskænkning af champagnen samt serveringen af de mest fortryllende retter. Maden var ikke bare velsmagende men også anrettet anderledes og meget spændende. Succesen skal gentages ved nærmeste lejlighed.

Helt utrolig lækker mad fra Kokkeriet og besøg af en meget sød ung kok, Kasper, som sørgede godt for os! Fantastisk koncept!

Fantastisk fedt koncept!

FANTASTISK! Jeg vil på det højeste anbefale ChefMade... Det er slet ikke sidste gang jeg bestiller en kok hjem til. Vi havde fornøjelsen af at have Andrew (fra LaBoca) til at trylle en formidabel 7 retters menu frem, som han serverede for os udenfor i vores have. Maden smagte himmelsk, super vinmenu, prisen var fornuftig, service og præsentation var i top, og efterfølgende var køkkenet renere end før han gik igang. 5 store stjerner herfra!

Tusen takk kokken Rasmus 🌸 Det har vært en uforglemmelig kveld, ved å velge dere via chefmade har vi skapt minner for livet ! Vi er evig takknemlig 🙏 Mvh Maiken Vorland m/familie

Havde den store fornøjelse af at prøve chefmade’s koncept af i går. Og med besøg fra Restaurant kokkeriet, blev det en delikat og spændene oplevelse.. � herfra.

Har lige haft den mest fantastiske fødselsdags middag. Kasper fra Skovmøllen kom hjem til os og lavede 5 retters mad, alt var suverænt og lækkert tilberedt. Og det føltes slet ikke som om at man havde en helt fremmed på besøg og lavede mad til en. Og han efterlod køkkenet som han aldrig havde været der. Alle stjerner og anbefaling af Kasper fra Skovmøllen herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

facebook
Jeppe Donslund
recommends

Har her til aften fået en fantastisk middag fra Mortens Gastronomi som var bestilt via ChefMade. Masser af anbefalinger herfra.