Skabt Med Passion for Gastronomi Siden 2016

Chefmade

"Chefmade er bindeleddet mellem dig og kokken. Vi står for kommunikationen direkte med restauranterne, vi tager os af alle detaljerne, lige fra at håndtere allergier til at imødekomme dine specifikke ønsker, alt sammen for at gøre dit event helt perfekt. Vores rolle er at sørge for, at du kan slappe af og nyde din aften - overlader du det til os, er du i de bedste hænder."
Ditlev Bredahl
Ejer af Chefmade

Fire Grunde til at Vælge Chefmade til Dit Næste Event


Kvalitet

Chefmade tilbyder ikke blot en tilfældig samling af tjenester, men er en omhyggeligt kurateret platform, der præsenterer Danmarks mest fremragende køkkener. Vores engagement i kvalitet garanterer en udsøgt gastronomisk oplevelse hver gang.


Bekvemmelighed

Ved at tage ansvaret for alt det praktiske arbejde, fra planlægning til gennemførelse, sikrer Chefmade, at kunder kan nyde deres arrangementer fuldstændig stressfrit. Vi fokuserer på at levere en problemfri oplevelse, der giver dig mulighed for at koncentrere dig om dine gæster.


Budget

Chefmade har specialiseret sig i at skabe uforglemmelige oplevelser, der passer ind i alle budgetter. Gennem vores platform kan kunder købe vine til detailpriser snarere end restaurantpriser, hvilket tilfører betydelig værdi til vores service.


Pålidelighed

Chefmade har med succes gennemført flere hundrede arrangementer hvert år og serveret mere end 100.000 gæster siden 2016. Denne omfattende erfaring sikrer vores kompetence til at håndtere alle aspekter af dit arrangement og garanterer, at dit event vil være en fantastisk succes.

+100.000 gæster siden 2016

Gennem årene har vi leveret uforglemmelige kulinariske oplevelser til mere end 100.000 gæster. Vi er stolte over at arbejde med landets ypperste restauranter, der deler vores passion for kvalitet, innovation og fremragende service.

C RC R
16:56 23 May 23
Bare en helt fantastisk oplevelse. Maden var perfekt. Kokken var sød og svarede på alle vores spørgsmål. Ville ønske jeg kunne have dem forbi hver uge.
Søren BaySøren Bay
09:18 20 Apr 23
Maden, service og oprydning var kanon. Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter chefmade!
Linda DBLinda DB
14:53 07 Nov 22
Super god oplevelse - fantastisk service og dejlig mad. Jeg kunne virkelig nyde min fødselsdag sammen med mine gæster. Som bonus var mit køkken pletfrit, da kokken var smuttet.Kæmpe tak til L'altro og Chefmade for en dejlig middag.
Tobias RudolfTobias Rudolf
13:28 07 Nov 22
Vi havde en fantastisk oplevelse med chefmade, hvor vi fik besøg af Valerio fra Trattoria L'Altro.Super service, god kommunikation, imødekommenhed og top-klasse mad. Der var behov for en last-minute ændring i menuen, som der blev taget af lynhurtigt og uden problemer.Enorm værdi for pengene!Også tak til Jacob fra chefmade, der er kompromisløs, når det kommer til den oplevelse, som kunderne skal have.Det skinner igennem hele vejen.Tusind tak,Vi glæder os igen til en anden gang!
Mads DenckerMads Dencker
09:59 28 Oct 22
Rigtig god oplevelse, med privat middag for 10 personer. 1 uge inden afholdelse af middagen, sprang den oprindelige restaurant fra, grundet personaleafskedigelse. Dette blev dog løst samme formiddag, med 2 valgmuligheder for ny restaurant. Endte med besøg fra Substans og René Mammen. Rigtig lækker Michelin middag, herlig aften og alt i alt en fed oplevelse. Må spare op til endnu en middag 🙂
Peter HoukjærPeter Houkjær
09:34 23 Feb 21
Helt og aldeles i verdensklasse. Italiensk menu med vinmenu i en kvalitet, så jeg nærmest ikke kan huske, om jeg nogensinde har fået så god italiensk mad. Og det siger noget! TAK Chefmade og Ris8, super service og storartede priser:)
Sulten FlodhestSulten Flodhest
17:26 22 Mar 19
Super godt koncept. Har prøvet det et par gange i anledning af diverse firmaarrangementer, og alle gange har der været en super stemning og lækker mad. Det kan helt sikkert anbefales 👍

Mød Chefmade.dks Passionerede Partnere:
Ditlev, Anders & Rasmus

På billedet fra venstre finder du Ditlev, en veteran i Chefmade’s team. Han har bidraget til Chefmade i mange år, både som engageret investor og betroet rådgiver. Midt i billedet ser du Anders, vores kommercielle mester. Med baggrund i salg, marketing og egen erfaring som restauratør i Kødbyen, København, styrer han med sikker hånd Chefmade’s forretningsudvikling. Yderst til højre sidder Rasmus, vores tekniske geni, som tager sig af alle tekniske aspekter i Chefmade.

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer

|

facebook
Naja Jensen
recommends

De har nogle RIGTIGT DYGTIGT KOKKE....

Bedste formidling af kokke til private dining på markedet

En klar anbefaling herfra, det er absolut ikke sidste gang jeg benytter mig af Neat Meal og deres geniale koncept ��

Havde den store fornøjelse af at prøve chefmade’s koncept af i går. Og med besøg fra Restaurant kokkeriet, blev det en delikat og spændene oplevelse.. � herfra.

En fantastisk aften, med super lækkert mad fra NorEvent, kan klart anbefales 🙂

Love it - mest personlige betjening / High quality mad oplevelse 🙂

Fantastisk koncept. Professionelle helt ind til benet og samarbejde kun med de bedste! Kæmpe high-five herfra.

Det er sjældent jeg holder private fester, men i fredags havde jeg fornøjelsen af at prøve Neat Meal’s private dining koncept. Oplevelsen var helt unik, og meget afslappende. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg benytter mig af Neat Meal.

facebook
Carina Juul
recommends

Havde den skønneste julefrokost med 22 gæster, stemningen var god, maden skøn - de kom fra Randers til Aalborg med smil og godt humør. Køkkenet var blæst, da de tog afsted. Så er det muligt gæster i dit eget hjem.

Havde den absolut bedste oplevelse med Allan Poulsen og Noorrm den 1/12. Vi var 11 personer der fik en oplevelse langt ud over hvad der plejer at kunne opleves i vores stue. Godt koordineret af ChefMade. Alle parter fra ChefMade til Allan Poulsen som den fantastiske kok han er, kan klart anbefales - spændende at hører mere om hans projekt "Noorrm"

Wauw - sikke dog en aften chefmade skabte for os. Tuuusinde tak. Vi var imponerede: så enormt professionelt på alle måder. Det er bestemt ikke sidste gang vi prøver at få kok ud. Maden var delikat, imponerede hvordan kokken Philip indtog vores køkken (uden nogen form for introduktion til, hvor div ting stod) og hvordan han arbejdede i køkkenet. Han inddrog vores madglade/interesserede børn i madlavningen OG sidst men bestemt ikke mindst; han efterlod et totalt ryddet køkken. Det gør altså en stor forskel. Endvidere blev vi kontaktet både før og efter arrangementet af Jacob fra Chefmade. I første omgang for at sikre at alt blev som vi ønskede og efter arrangementet for at høre om Chefmade havde levet op til vores forventninger mm.. Yderst professionelt og med service helt i top. Tak chefmade, i får et stort knus og de varmeste anbefalinger herfra, Hilsen Anja

facebook
Jeppe Donslund
recommends

Har her til aften fået en fantastisk middag fra Mortens Gastronomi som var bestilt via ChefMade. Masser af anbefalinger herfra.

Allan fra Nooorrm lavede mad til os i aftes ... hold nu op - sikke’ et niveau ! Helt igennem fantastisk mad - smagte vidunderligt og en fryd for øjet. Allan er utrolig behagelig og var den perfekte kok og tjener. Michelin stjerne værdig . Og en virkelig afslappende måde at have gæster på😉

Fantastisk koncept. Jeg havde en super pige fødselsdag hvor jeg kun skulle tænke på at hygge mig sammen med gæsterne. ChefMade tog sig af udskænkning af champagnen samt serveringen af de mest fortryllende retter. Maden var ikke bare velsmagende men også anrettet anderledes og meget spændende. Succesen skal gentages ved nærmeste lejlighed.

Vi havde fornøjelsen af at have chef made og Entré. til at stå for festen i lørdags og det var bare i orden. Kokken kom til aftalt tid og alt var forberedt og klar til at køre. Giver vores absolutte anbefalinger, fantastisk koncept og vores kok Mark var tip top STÆRKT!!

facebook
Ditte Okman
recommends

Vi skulle have middag for seks men var under særligt tidspres og valgte at hyre Phillip gennem ChefMade. Det er bestemt ikke sidste gang! Et par dage forinden fredag afstemte vi menuen, som blev tilpasset både yndlingsfisk og diverse allergier. Phillip kom som aftalt og indtog køkkenet, mens vi i ro fik gjort os klar. Forbløffende nemt. Jeg tog faktisk en lille lur på sofaen Philips mad var skøn! Gæsterne var vildt begejstrede! Det føltes på ingen måde akavet - bare fedt at kunne slappe 100 pct af uden at skulle rende til og fra bordet for at tjekke temperature, tilberede grønt mv. Vi tilkøbte også vinmenu, som Phillip nøje havde udvalgt og skænkede i løbet af vores appetizers og 5-retters. Det var en helt igennem vidunderlig oplevelse - fantastisk middag, perfekt aften! Og sygt lækker at køkkenet var rengjort �

Sikke en fantastisk oplevelse. Kevin fra Norevent mestrede en fantastisk 5 retters menu med snacks til, det smagte himmelsk. De kom 2, Kevin som var kokken i køkkenet og en ung pige som skænkede vin og serverede maden. Kevin fortalte i detaljer om hver ret. Da de var færdige forlod de et skinnende rent køkken. Det er ikke sidste gang vi bestiller en private dinner hos jer��

Tusen takk kokken Rasmus 🌸 Det har vært en uforglemmelig kveld, ved å velge dere via chefmade har vi skapt minner for livet ! Vi er evig takknemlig 🙏 Mvh Maiken Vorland m/familie

Af hjertet tak for en uforglemmelig aften. Alt var helt perfekt! En særlig tak til Christian som leverede fabelagtig mad! TAK! 🙂

facebook
Per Hesselberg
recommends

Fantastisk koncept. Alt spillede fra første kontakt til Jakob. Ultimativt den lækreste menu jeg nogensinde har fået. Kokkeriet var booket og Køkkenchef Morten Krogholm samt tjener stod for middagen i vort hjem, snacks til velkomst og 8 retter Gourmet mad 🙂 Sublim oplevelse og en helt fantastisk stemning. Det spillede max ....... Jeg er høj endnu ...... og kan ikke give andet en 5 "Kokkehuer" ud af 5 mulige. Per Hesselberg Frederiksberg C

facebook
Pia Rud
recommends

Sikke en gastronomisk oplevelse som Privatkok.nu leverede til 40 års fødselsdag den 13 dec.�� Phillip Nielsen - det var et perfekt og yderst lækkert arrangement, du præsterede. Vi vil bestemt anbefale andre den 5-retters menu vi fik. ��

I aftes havde vi Morten fra Morten’s Gastronomi i køkkenet, Maden var så lækker og Morten puslede stille rundt, så vi glemte helt han var her. Det var den dejligste oplevelse, så vi kan kun anbefale at I prøver det.... vi skal ihvertfald prøve det igen.

Helt utrolig lækker mad fra Kokkeriet og besøg af en meget sød ung kok, Kasper, som sørgede godt for os! Fantastisk koncept!

Via Chefmade havde vi fornøjelsen af René fra Substans i vores køkken. Han leverede en formidabel gastronomisk oplevelse til os og vore gæster. Med sikker hånd tog han os gennem 9 serveringer, og vi kunne sammen med vore gæster nyde aftenen, maden, vinene - og det rengjorte køkken efterfølgende � Vi er meget store fans af konceptet, og det bliver IKKE sidste gang vi gør brug heraf! 1000, 1000 tak til Chefmade og team for at være med til at gøre denne aften helt særlig for os og vore gæster. I får vores allervarmeste anbefalinger ���

Spørgsmålet er bare hvornår kan jeg gøre det igen;-) Helt fantastisk oplevelse med gourmetmad fra mmoks i Odense, i sine egen omgivelser. De fineste anretninger som smagte så skønt. Retternes timing var tilpasset selvskabets tempo og oprydning til UG...ikke til at se at de havde været der. Glæder mig allerede til næste gang med en private dinner fra jer...tror desværre det er vanedannende;-)

Genialt koncept. God kommunikation med Chefmade fra start til slut, og opfølgning dagen efter� Super kokke vi fik ud (Christian og Morten fra B&F Dining). Absolut ikke sidste gang. Tak for det lækreste mad, og hyggeligt selskab. Jeg havde de gladeste gæster �

facebook
Umut Sakarya
recommends

Byens Bedste Kebab!

Helt fantastisk oplevelse - vi var en mindre gruppe, så vi kom helt tæt på madlavning fik gode råd til dagligdagens madlavning og blev samtidig serviceret på bedste vis - udsøgt vin og øl tilpasset perfekt til maden. Stor tak til Kokken Casper for at gøre dagen til en særlig oplevelse.... Næste gang tror vi at vi lejer kokken et par timer mere, og så hjælper vi med at forberede maden fra bunden - hvis han altså vil have tålmodighed med os 🙂

Fantastisk fedt koncept!

Jeg har ikke prøvet det endnu - men jeg er helt vild med konceptet og har kun hørt godt om det! Jeg glæder mig meget til at prøve det 😀

facebook
Mie Donslund
recommends

Vi har i aften haft besøg af Mortens Gastronomi som var bestilt via ChefMade. Vi fik serveret en virkelig lækker fireretters menu, som sad lige i skabet 👍 De varmeste anbefalinger herfra ❤️

ChefMade og Morten’s Gastronomi gav os mulighed for den fest vi gerne ville holde - og for at kunne være fuldt tilstede blandt gæsterne i festen.

FANTASTISK! Jeg vil på det højeste anbefale ChefMade... Det er slet ikke sidste gang jeg bestiller en kok hjem til. Vi havde fornøjelsen af at have Andrew (fra LaBoca) til at trylle en formidabel 7 retters menu frem, som han serverede for os udenfor i vores have. Maden smagte himmelsk, super vinmenu, prisen var fornuftig, service og præsentation var i top, og efterfølgende var køkkenet renere end før han gik igang. 5 store stjerner herfra!

Super godt koncept! De allerbedste anbefalinger fra os. Det er bestemt ikke sidste gang det prøves. Vi havde en fantastisk aften med rigtig lækker mad, vine der passede perfekt til retterne og virkelig god betjening. Det kunne mærkes at det var en kok, der brændte for håndværket. Stor tak til Mark for en dejlig aften og til Jacob, der skabte kontakten.

Har lige haft den mest fantastiske fødselsdags middag. Kasper fra Skovmøllen kom hjem til os og lavede 5 retters mad, alt var suverænt og lækkert tilberedt. Og det føltes slet ikke som om at man havde en helt fremmed på besøg og lavede mad til en. Og han efterlod køkkenet som han aldrig havde været der. Alle stjerner og anbefaling af Kasper fra Skovmøllen herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rigtig fint lækker og spænden mad. Flot anrettet og super god servering.

Fantastisk mad og service. Kokken sørgede for, at vi fik et brag af en fest.

Kan varmt anbefale Chefmade - vi har anvendt websitet 2 gange i vores gourmetklub, senest med Restaurant Skovmøllen i Aarhus, der serverede en fantastisk forårsmenu. De to kokke Anders og Nikolai kan deres håndværk og de formåede at omdanne privaten til restaurant for en aften - vi følte os alle forkælede !!! Hver ret fortjener 5 stjerner *****

Havde besøg af Restaurant Pasfall til min 40 års fødselsdag gennem Chefmade. Alt kørte på skinner og vi blev serveret lækre snacks, 7 yderst velsmagende og flotte retter, som kokken serverede og ryddede af selv. Da han forlod os var køkkenet ryddet og rengjort. Jeg vil ikke tøve med at anbefale dette koncept til andre. Det er så fedt at kan koncentrere sig om sine gæster uden at skal stå i køkkenet og i stedet bare få serveret den ene lækre ret efter den anden 👏 Hilsen en rigtig tilfreds kunde 👍

Utrolig lækkert hele vejen igennem��

En absolut fremragende oplevelse - forsæt det gode arbejde 😀