Skabt Med Passion for Gastronomi Siden 2016
"Chefmade er bindeleddet mellem dig og kokken. Vi står for kommunikationen direkte med restauranterne, vi tager os af alle detaljerne, lige fra at håndtere allergier til at imødekomme dine specifikke ønsker, alt sammen for at gøre dit event helt perfekt. Vores rolle er at sørge for, at du kan slappe af og nyde din aften - overlader du det til os, er du i de bedste hænder."
Ditlev Bredahl
Ejer af Chefmade
Fire Grunde til at Vælge Chefmade til Dit Næste Event


Kvalitet

Chefmade tilbyder ikke blot en tilfældig samling af tjenester, men er en omhyggeligt kurateret platform, der præsenterer Danmarks mest fremragende køkkener. Vores engagement i kvalitet garanterer en udsøgt gastronomisk oplevelse hver gang.


Bekvemmelighed

Ved at tage ansvaret for alt det praktiske arbejde, fra planlægning til gennemførelse, sikrer Chefmade, at kunder kan nyde deres arrangementer fuldstændig stressfrit. Vi fokuserer på at levere en problemfri oplevelse, der giver dig mulighed for at koncentrere dig om dine gæster.


Budget

Chefmade har specialiseret sig i at skabe uforglemmelige oplevelser, der passer ind i alle budgetter. Gennem vores platform kan kunder købe vine til detailpriser snarere end restaurantpriser, hvilket tilfører betydelig værdi til vores service.


Pålidelighed

Chefmade har med succes gennemført flere hundrede arrangementer hvert år og serveret mere end 100.000 gæster siden 2016. Denne omfattende erfaring sikrer vores kompetence til at håndtere alle aspekter af dit arrangement og garanterer, at dit event vil være en fantastisk succes.

+100.000 gæster siden 2016

Gennem årene har vi leveret uforglemmelige kulinariske oplevelser til mere end 100.000 gæster. Vi er stolte over at arbejde med landets ypperste restauranter, der deler vores passion for kvalitet, innovation og fremragende service.

C RC R
16:56 23 May 23
Bare en helt fantastisk oplevelse. Maden var perfekt. Kokken var sød og svarede på alle vores spørgsmål. Ville ønske jeg kunne have dem forbi hver uge.
Søren BaySøren Bay
09:18 20 Apr 23
Maden, service og oprydning var kanon. Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter chefmade!
Linda DBLinda DB
14:53 07 Nov 22
Super god oplevelse - fantastisk service og dejlig mad. Jeg kunne virkelig nyde min fødselsdag sammen med mine gæster. Som bonus var mit køkken pletfrit, da kokken var smuttet.Kæmpe tak til L'altro og Chefmade for en dejlig middag.
Tobias RudolfTobias Rudolf
13:28 07 Nov 22
Vi havde en fantastisk oplevelse med chefmade, hvor vi fik besøg af Valerio fra Trattoria L'Altro.Super service, god kommunikation, imødekommenhed og top-klasse mad. Der var behov for en last-minute ændring i menuen, som der blev taget af lynhurtigt og uden problemer.Enorm værdi for pengene!Også tak til Jacob fra chefmade, der er kompromisløs, når det kommer til den oplevelse, som kunderne skal have.Det skinner igennem hele vejen.Tusind tak,Vi glæder os igen til en anden gang!
Mads DenckerMads Dencker
09:59 28 Oct 22
Rigtig god oplevelse, med privat middag for 10 personer. 1 uge inden afholdelse af middagen, sprang den oprindelige restaurant fra, grundet personaleafskedigelse. Dette blev dog løst samme formiddag, med 2 valgmuligheder for ny restaurant. Endte med besøg fra Substans og René Mammen. Rigtig lækker Michelin middag, herlig aften og alt i alt en fed oplevelse. Må spare op til endnu en middag 🙂
Peter HoukjærPeter Houkjær
09:34 23 Feb 21
Helt og aldeles i verdensklasse. Italiensk menu med vinmenu i en kvalitet, så jeg nærmest ikke kan huske, om jeg nogensinde har fået så god italiensk mad. Og det siger noget! TAK Chefmade og Ris8, super service og storartede priser:)
Sulten FlodhestSulten Flodhest
17:26 22 Mar 19
Super godt koncept. Har prøvet det et par gange i anledning af diverse firmaarrangementer, og alle gange har der været en super stemning og lækker mad. Det kan helt sikkert anbefales 👍
js_loader

Mød Chefmade.dks Passionerede Partnere:
Ditlev, Anders & Rasmus

På billedet fra venstre finder du Ditlev, en veteran i Chefmade’s team. Han har bidraget til Chefmade i mange år, både som engageret investor og betroet rådgiver. Midt i billedet ser du Anders, vores kommercielle mester. Med baggrund i salg, marketing og egen erfaring som restauratør i Kødbyen, København, styrer han med sikker hånd Chefmade’s forretningsudvikling. Yderst til højre sidder Rasmus, vores tekniske geni, som tager sig af alle tekniske aspekter i Chefmade.

Med chefmade er du ikke bare en gæst på din egen fest, du er stjernen. Vi sørger for, at du kan koncentrere dig om det, der betyder mest: at dele god mad og gode stunder med dem, du holder af.
Ring til os på 70 22 23 27 – Vi svarer alle hverdage!