Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Asian

French

Mediterranean

Den Store Rebel Deluxe

By Natthee

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Lad Rebel guide dig gennem en kulinarisk oplevelse, der dykker dybt ned i deres passion for det moderne europæiske køkken med et strejf af asiatisk inspiration. Med en konstant skiftende sæsonbetonet tilgang sikres en unik og fornyet oplevelse ved hver servering. Hver servering er nøje udvalgt for at præsentere en harmoni af smag og ærlighed i madlavningen. Lad dig forføre af denne gastronomiske rejse og nyd hvert eneste bid fra Rebels univers.

Serveringer (5)

1.

4 SNACKS

Laksetatar · Caviar · Ponzu & Sprød Wontontærte
Torskekroket · Caviar & Wasabiemulsion
Tapiokachips · Shichimi & Sort Sesamemulsion
Kartoffel Rösti · Serrano · Aioli & Trøffel

2.

BRØD

Brød & Rørt Smør

3.

FORRET

SALTET TORSK Blodappelsin · Agurk · Daikon Karse · Leche de Tigre

4.

MELLEMRET

STEGT RØDFISK & STEGT HUMMER Hestebønner · Dild · Soja · Kærnemælk

5.

HOVEDRET

IBERICO GRIS & TRØFFEL Puffet Svær · Æble · Spinat · Persilleblanquette

6.

DESSERT

MANDARINSORBET Mazarin · Ymer · Hvid Chokolade

Krav til køkkenet

Køleskab

Ovn

Natthee medbringer

Tallerkener

Bedømmelser af Natthee (6)

CL

kæmpe god aften

Natthee

Natthee leverede en uforglemmelig madoplevelse. Hver ret var nøje afstemt og kombinerede asiatiske nuancer på mesterlig vis. Fra start til slut var vi dybt imponerede over hans kreativitet og opmærksomhed på detaljer. Professionel tilgang og præsentation i verdensklasse. Vi glæder os allerede til næste gang.

MH

Gourmet!

Natthee

Vi fik en fantastisk gourmet oplevelse med Natthee. Selvom vi var 30 personer, formåede han at levere en imponerende 6-retters menu fra vores køkken. Hver ret var en fryd for smagsløgene, og præsentationen var uovertruffen. Tak for en dejlig madoplevelse, vi ser frem til at booke Natthee igen.

NS

uforglemmelig

Natthee

Natthee leverede en uforglemmelig madoplevelse. Hver ret var en harmonisk symfoni af smage, der kombinerede asiatiske nuancer på mesterlig vis. Fra start til slut var vi dybt imponerede over deres kreativitet og opmærksomhed på detaljer. Deres professionelle tilgang og præsentation var i verdensklasse. Vi ser frem til at booke dem igen til vores næste store begivenhed.

JB

Fantastisk madoplevelse #Rebel

Natthee

Vi fik en fantastisk gourmet oplevelse af de 3 kokke fra Rebel. 30 personers selvskab, med 6 retter fra et almindeligt køkken er ingen sag. Well done, og tak for dejlig mad.

PH

Rebel

Natthee

Sylvester fra Rebel var meget professionel og gjorde vores aften helt speciel. Virkelig skøn og lækker mad. Ren forkælelse🧡

MT

Fantastisk aften

Natthee

Rigtig dejlig mad og Philip gjorde det helt fantastisk. Køkkenet efterladt pænt og rent. Konceptet kan helt klart anbefales

1,350 DKK / person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Natthee

Natthee er fra Restaurant Rebel som har en stolt anbefaling i Michelin Guiden og fast plads i den Dansk restaurationsverden. Restaurant Rebel byder på en kulinarisk rejse, hvor det moderne europæiske køkken møder nuancer fra Asien. Deres urokkelige passion for kvalitet, ærlighed og innovation skinner igennem i hver eneste servering. Restaurant Rebel er et sandt vidnesbyrd om gastronomisk ekspertise.

Natthee

Rebels flotte anerkendelser i Bib Gourmand og Michelin guiden afspejler deres konstante stræben efter fornyelse og evne til at fusionere det moderne europæiske køkken med subtile asiatiske nuancer. De introducerer regelmæssigt nye retter, der afspejler sæsonens bedste råvarer, og hver ret er et vidnesbyrd om deres dedikation til kunsten at lave mad.
Deres team af kokke arbejder utrætteligt for at sikre, at hver gæst efterlades med et smil på læben og en uforglemmelig madoplevelse i erindringen. Med en atmosfære, der kombinerer elegance med afslappet komfort, sikrer Rebel, at din private dining oplevelse med bliver intet mindre end enestående.

Restaurant Rebel har hjemme i København, men Natthee og hans team kører gerne op til 100km for at servere deres menuer i jeres hjem.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024