Your cart is empty
Click here to find a menuVARIATION AF JORDSKOKKER
Stikkelsbær, timian og dild.
SVAMPETOAST
Madeira, fermenteret asparges og karse.
GRIS FRA NØRRE SØBY
Rødebede, svampe og hasselnødder.
SNACKS
Udvalg af sprøde og bløde snacks.
BRØD
Ferdinand´s surdejsbrød.
FÆRØSK LAKS
Citrus, kærnemælk og valnødder.
KIRSEBÆR OG HONNING
Karamel, popcorn og mandel.
Always communicate through chefmade
To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.
Restaurant Ferdinand kører det moderne europæiske køkken på højeste niveau. Nøgleorderne er store smage i balance. Først derefter kommer æstetik. Deres gastronomiske rygrad er stærk, og de bukker ikke under for nye trends og gamle dogmer.
Restaurant Ferdinand giver jer en helstøbt oplevelse, hvor smagene er dybe, fyldige og i fuld balance. Den moderne europæiske madstil foreskriver, at deres retter indeholder det bedste europa har at byde på. Lad Ferdinand introducere jer til en potpourri af forskellige køkkener, der hver især har givet alt deres kærlighed til individuelle råvarer, som de ynder og elsker at gå helt i dybden med. Restaurant Ferdinand har deres egen stil, og de er ikke bange for at bryde med tidens dogmer. Derfor vil I kunne opleve inspirerende fortolkninger af klassiske råvarer. Dette kunne f.eks. være ravioli med oksehale og kammuslinger, da fedmen fra halerne og sødmen fra kammuslingerne, skaber en fantastisk harmoni.
Request booking