Kurv
Your cart is empty
Click here to find a menuServeringer (5)
1.
Snacks
Østers & vinaigrette Kroketter & miso
2.
1. ret
Saltet kulmule fra Fiskerikajen Emulsion, vilde urter, sprød boghvede og jordskokker
3.
2. ret
Stracciatella fra La Treccia Grøn olie, forårsgrønt, sprød boghvede og syltede citroner Grønne asparges fra Birkemosegaard Chimmichurri, peberrod & brunet smør
4.
3. ret
Confiteret kylling fra Dalbakkegaard Sauce & kålskud Braiseret endive fra Svanholm Creme på svampe & urter
5.
4. ret
Pocherede rabarber fra Birkemosegaard Ganache, kompot, crumble & skovsyre
Krav til køkkenet
Køleskab
Ovn
Metier medbringer
Tallerkener
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Always communicate through chefmade
To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.
Restaurant Metier er placeret på Østerbro i København, og er startet af Christian Hasle og Jens Munk Thomsen i 2016. Metier er et fransk ord, der betyder et arbejdsområde, hvor en person har specialiseret sig gennem oplæring. Metier arbejder sæsonpræget og med fokus på bæredygtighed. Menuerne består altid af lokale råvarer fra små økologiske og biodynamiske gårde, og deres fisk er fanget skånsomst i de danske farvande.
Hos Restaurant Metier har de en dyb kærlighed til grøntsager. Det handler i særdeleshed om måden, de kan tilberedes på, så de kommer til deres ret med masser af smag. Den fremgangsmåde giver perspektiver til, hvordan grøntsager kan fungere som omdrejningspunkt i deres serveringer. De vil gerne udfordre den spisende, og dem selv kreativt, ved at servere anderledes retter med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Retter som ikke har et stykke rødt kød som midtpunkt, men derimod er bygget op omkring grøntsagerne. Med Restaurant Metier kan en grønsagsret blive lige så spændende og tilfredsstillende som en kødret. Det handler om at overraske gæsten med, hvor godt en rødbede kan smage, og få folk til at tage det op til eftertanke.
Request booking