Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

French

Nordic

Den Store Metier

By Metier

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Serveringer (5)

1.

Snacks

Østers & vinaigrette Kroketter & miso

2.

1. ret

Saltet kulmule fra Fiskerikajen Emulsion, vilde urter, sprød boghvede og jordskokker

3.

2. ret

Stracciatella fra La Treccia Grøn olie, forårsgrønt, sprød boghvede og syltede citroner Grønne asparges fra Birkemosegaard Chimmichurri, peberrod & brunet smør

4.

3. ret

Confiteret kylling fra Dalbakkegaard Sauce & kålskud Braiseret endive fra Svanholm Creme på svampe & urter

5.

4. ret

Pocherede rabarber fra Birkemosegaard Ganache, kompot, crumble & skovsyre

Krav til køkkenet

Fridge A line styled icon from Orion Icon Library.

Køleskab

Range Oven A line styled icon from Orion Icon Library.

Ovn

Metier medbringer

Dish A line styled icon from Orion Icon Library.

Tallerkener

725 DKK / person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Metier

Restaurant Metier er placeret på Østerbro i København, og er startet af Christian Hasle og Jens Munk Thomsen i 2016. Metier er et fransk ord, der betyder et arbejdsområde, hvor en person har specialiseret sig gennem oplæring. Metier arbejder sæsonpræget og med fokus på bæredygtighed. Menuerne består altid af lokale råvarer fra små økologiske og biodynamiske gårde, og deres fisk er fanget skånsomst i de danske farvande.

Metier

Hos Restaurant Metier har de en dyb kærlighed til grøntsager. Det handler i særdeleshed om måden, de kan tilberedes på, så de kommer til deres ret med masser af smag. Den fremgangsmåde giver perspektiver til, hvordan grøntsager kan fungere som omdrejningspunkt i deres serveringer. De vil gerne udfordre den spisende, og dem selv kreativt, ved at servere anderledes retter med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Retter som ikke har et stykke rødt kød som midtpunkt, men derimod er bygget op omkring grøntsagerne. Med Restaurant Metier kan en grønsagsret blive lige så spændende og tilfredsstillende som en kødret. Det handler om at overraske gæsten med, hvor godt en rødbede kan smage, og få folk til at tage det op til eftertanke.

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024