Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Grand Fyn

By Local Dining

Menuen - 9 courses

Snacks

Tang vaffel med fiskesalat fra de fynske have
Østers med asiasiske smage
Gudme slagterens pålæg
Tærte med tartar med tomat og hvidløg
Brød med mel fra økomølleriet Kragegaarden
Hjemmelavet smør

Forret

Musling med agurk, nødder og aromatiske urter

Første mellemret

Hummer med morkler, syltede perleløg og hummer bisque.

Anden mellemret

Brødstegt fisk med variation af kål og sauce på muslinger med purløg og rogn.

Tredje mellemret

Farseret kylling med grillet salat og Cognac sauce med røget marv

Hovedret

Beef Wellington med østershatte ala creme og sauce Marco Polo.

Oste

Mine bedste 4 oste med kompot og gluten

Første dessert

Tærte med vanilje creme og rehydreret blåbær

Anden dessert

Butterdej med chokolade mousse og stenfrugt puré.

1,599 DKK / person

Local Dining

9 courses

No Commitment Required - Betalingen opkræves først, når du har godkendt og modtaget bekræftelse fra kokken.

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Local Dining

Peters kærlighed til de fynske øer og dets have, har skabt en unik mulighed for at opleve noget
personligt og skabe eller gense, minder omkring Fyn. Tidligere har Peter stået bag den succesfulde restaurant The Balcony. Han tager gæsterne med på rejsen ind i, hvad Fyn har at byde på. Med nøje udvalgte fynske og ikke mindst sydfynske lokale leverandører, store som små, skaber han mere end bare et måltid - “jeg ønsker at skabe minder.”

Local Dining

“Når jeg planlægger en tur eller en rejse er det første spørgsmål altid, hvad skal jeg spise? Dette giver mig en mulighed for at skabe minder omkring ting, som jeg igen og igen kan opleve. Det er denne følelse, som jeg ønsker at dele med vores gæster. Jeg er hverken nordisk, fransk eller italiensk, i min måde at lave mad på. Al min inspiration kommer fra mine oplevelser med forskellige kulturer verden over. Man kan med Local Dining forvente store smage, kraftige saucer og kærlighed på tallerken - jeg servere kun ting, som jeg selv spiser.

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024