Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Julia
Julia

Julia

Om Julia

Mit navn er Julia, og jeg skaber oplevelser, der rækker udover tallerkenen.

Intet er vigtigere end smag og den rejse, som mad kan få os på. Mad er forbundet med vores følelser, og det er mit stærkeste værktøj i køkkenet. Min baggrund er alt andet end normativ - jeg begyndte at lave mad som 6-årig, i mit ukrainske hjem, uden assistance. Jeg er selvudlært og startede som privat kok som 22-årig i Danmark og udenfor Danmark ved siden af mine studier. Jeg har en kandidat i Kognition, hvor jeg har specialiseret mig i, hvordan mad, følelser, kultur og vores sanser hænger sammen. Derfor er hver menu udviklet efter, hvordan maden kan få os ind i et socialt rum, hvor vi stortrives. Jeg har rejst igennem forskellige verdenshjørner, som min madlavning også bærer præg af; jeg er inspireret af dybe smage i Georgien; af hvordan folk deler maden i Nordafrika; af hvordan mad er en fest i Brasilien; af hvordan mad er hjertet i et socialt rum i Mellemøsten. Min mad er et sammensurium af farver, smage, kulturer og indtryk. Jeg er her for at mætte med et bombardement af smag og farver - men jeg er her også for at værte, at underholde og for at vække jer til livs. Jeg har lavet diverse nationale og internationale pop-ups, udviklet dining koncepter for store firmafester men også små intime arrangementer, samarbejdet med Michelin kokke om udviklingen af menuer, lavet workshops for virksomheder som IKEA og Novo, anmeldt maden på verdens bedste hoteller, undervist og lavet mad for børn. Jeg er også TV-vært, kommende forfatter og for evigt til salg for gastronomien. I skal ikke booke mig hvis: i vil have klassisk, forudsigeligt og roligt, hvor ingen chancer tages. I skal booke mig hvis: i ønsker, at jeres kok også skal være en del af værtskabet og aftenens fortælling, som tager jer med på en uprætentiøs og inkluderende oplevelse.

Julia

Book

Priser fra DKK per person

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på +45 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2025

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.