Køb et gavekort til chefmade

Du kender chefmade og ved hvilke gastronomiske oplevelser vi står for: Fokus på at forkæle dig – og dine gæster. Vi gør det nemt for dig at skabe en varm og nærværende atmosfære, mens vi tilbereder og serverer gastronomiske højdepunter, så du får tid til at være en nærværende vært for dine gæster.

Kontaktoplysninger

Beløb (min. 500 kr)

Vi sender et betalingslink til din mail, hvor du efter betaling også vil modtage selve gavekortet.

*Vilkår for køb af gavekort: Minimums køb er 500 kr. Der kan ikke bruges mere end et gavekort pr. Private Dining. Gavekort kan ikke benyttes i forbindelse med andre special tilbud. Gavekort skal benyttes inden for 2 år

 • I forbindelse med min 50 års fødselsdag havde vi besøg af to skønne kokke fra Restaurent Rebel. Sikke en god oplevelse! De lavede fantastisk mad, serverede, præsenterede og servicerede. De levede op til de højeste forventninger på en så fin og god måde. Tak til Rebel og ChefMade. Hermed de bedste anbefalinger til både ChefMade og Restaurant Rebel.

  Lone
 • Kan kun sende alle mine bedste anbefalinger til chefmade.dk. Er vild med det koncept at kunne invitere gæster, vende ryggen til køkkenet, få serveret og præsenteret lækker mad og efterfølgende have et køkken uden et eneste spor! Inden festen var der en helt formidabel og lynhurtig kontakt med chefmade, der virkelig gør alt for at det hele skal blive en god oplevelse.

  Ulla
 • Det her koncept bør alle prøve. Gourmet i eget hjem. Det var den vildeste oplevelse. Det så proffessionel koordineret og håndteret fra chefmade til kokkene ankom. Vi fik maden fra restaurant Dauphine fra Århus, prøv det. Det var alle pengene værd.

  Gitz
 • Jeg havde en helt fantastisk fødselsdagsfest, hvor Haidan lavede virkelig lækker mad og hvor kokken var både fleksibel og utrolig serviceminded undervejs. Jeg har aldrig oplevet så afslappende en aften med gæster i huset, og alle inviterede synes det var en kæmpe oplevelse. Dertil utrolig imødekommende snakke med Jacob fra chefmade op til afholdelsen af middagen. Største anbefalinger herfra.

  Kirstine
 • Chefmade levererer en fantastisk service. Er imødekommende og svarer prompte på dine mails. Der er styr på tingene og de lever op til det, de lover. De er gode til at hjælpe med at finde det spisested/restaurant, der stemmer overens med dine ønsker. Kan kun varmt anbefale at bruge Chefmade.

  Pernille
 • Alle som holder af at holde middage, men som synes det er et stort arbejde, burde tage fat i Chefmade, vi havde en middag for 10 personer, hvor Alfredo fra L'altro i København lavede mad, serverede, tog opvasken og ryddede køkkenet helt op, alt gjorde han perfekt. det var virkeligt en fantastisk aften, TAK

  Mikaela
 • Super god service og fantastisk oplevelse! Jeg kontaktede Chefmade i forbindelse med min 30 års fødselsdag. Super hurtig, god service og hjælp til valg af menu. Jeg valgte at benytte mig af ROS Dining, som var super professionelle og vi fik super lækker 6-retters menu! Helt sikkert ikke sidste gang jeg vil benytte mig af Chefmade og ROS Dining. Kan klart anbefales.

  Louise
 • Perfekt kommunikation med Chefmade og ARKA fra start til slut. Vi valgte ARKA da vi ønskede en ekstraordinær oplevelse, vi blev forkælet med flot velsmagende Michelin mad på højt niveau, flotte anretninger og en service som var perfekt.Da ARKA forlod os var køkkenet rent og pænt. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre aften for os og vore venner, jeg kan virkelig anbefale Chefmade & Arka hvis i ønsker en vidunderlig aften uden selv at stå i køkkenet.

  Annette
 • Kun ros herfra. Trattoria L'altro stod for en helt fantastisk lækker 5 retters autentisk italiensk middagsmenu. Virkelig dygtige og imødekommende mennesker, der var en stor fornøjelse at samarbejde med.

  Sebastian
 • Vi valgte at benytte Chefmade til vores bryllup, da vi ønskede en speciel oplevelse for vores gæster, og alle restauranterne holde lukket, grundet Corona. Lige fra start var der god service, og jeg blev guidet sikkert igennem til at vælge mad fra MadQLær Helsingør, hvilket var det helt rigtige valg for os. Maden var i top, og kokken var meget venlig, sød og smilende. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi bestiller mad derfra.

  Sif
Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2023 chefmade