Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Dansk

Italiensk

Nordisk

Mediterranean family style fish and shellfish menu

By Davide & Aaron

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Immerse yourself in the vibrant and diverse flavors of the Mediterranean with our curated seafood menu. Each dish is an homage to the region's culinary heritage, crafted with the freshest catches of the day and seasonal ingredients. From coastal classics to modern interpretations, experience the true essence of the sea. This menu is a sensory journey, blending sun-drenched Mediterranean flavors with artisanal presentation. Perfect for seafood lovers seeking a refined dining experience.

Serveringer (7)

1.

Starter

Gillardeau oysters with lime granita (3x each)

2.

starter

Crudo of tuna, yuzu and soya broken gel, confit cherry tomatoes, truffle ricotta, pistachios crumble and wild asparagus cress

3.

starter

Grilled Virgin lobster marinated with garlic, parsley, lemon zest and beef tomatoes

4.

starter

Seabass tartar, pickled perleonions slighltly flamed, crispy corn, fresh peas marinated with olive oil, lemon zest, served with a exotic coconut sauce and wild garlic oil , crispy fillo nest

5.

starter

" Lune " seafood salad, octopus, timian and garlic roasted calamari , pickled selleri, carrots, cherry tomatoes, lemon zest, fresh chili and spring onion

6.

main

Rummo Mafalde pasta, cauliflower and lemon cream, mussles, garlic and parsely bread crumbs and snowgrated pecorino cheese on top

7.

dessert

Citrus bliss lemon dessert: Lemon ganache, broken gel with yuzu, lemon, lime zest , cedro and citron melisse, cover by white chocolate and coconut, coconut gel , served with an almond / lemon crumble and natural yoghurt namelaka

Krav til køkkenet

Ovn

Tallerkener

Køleskab

Glas

Bestik

Grill

medbringer

Blender

Mixer

kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende valgmuligheder, som kan tilføjes til din bestilling.

østers

Add some nice Gillardeau oysters, as an aperitivo or a nice welcome for your guests. we reccomend min 2 oysters per person The price is per oyster

Addon Image
Pris : 35,00 DKK /Pris per pax

cocktails

You can choose between a nice and fresh aperol spritz, or a nice Gin & tonic with Malfy lemon gin

Addon Image
Pris : 110,00 DKK /Pris per pax

Baerii caviar 50gr

Add a nice baerii caviar to your menu as a snack

Addon Image
Pris : 475,00 DKK /Pris per pax

rent service

Rent service for your event for an elegant touch - and the ultimate presentation of gourmet dishes.

Addon Image
Pris : 3.000,00 DKK /Pris per pax

900 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Davide & Aaron

Få en ægte italiensk madoplevelse med den italienske duo Davide og Aron som kommer fra den italienske designer storby, Milan, beliggende i hjertet af Italien. Davide & Aaron holder til i København V og kan køre op til 100 km. mod ekstra betaling.

Davide & Aaron

Oplev en autentisk italiensk madoplevelse med den charmerende duo Davide og Aron, som stammer fra den ikoniske designby Milano, beliggende i hjertet af Italien. Med mange års erfaring fra både restauranter og luksushoteller, brænder de for at præsentere dig for det italienske køkkens mangfoldige nuancer og komplekse smagsoplevelser i en afslappet og privat atmosfære. Deres unikke koncept kombinerer italiensk tradition med et nordisk twist, hvilket skaber en spændende fusion af smage. Davide og Aron er yderst fleksible og imødekommende over for dine ønsker og behov, herunder eventuelle allergier. De er også eksperter i at tilberede lækre vegetariske retter, så alle kan nyde deres kulinariske mesterværker. Lad Davide og Aron tage dig med på en gastronomisk rejse, hvor passion og ekspertise mødes for at skabe uforglemmelige madoplevelser.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.