Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Danish

Substans

By SUBSTANS

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Serveringer (8)

1.

SNACKS

BOULLION ~ KORIANDER ~ TOMAT ØSTERS ~ SAKE ~ FENNIKEL PIGHVAR ~ JORDBÆR ~ TOMAT BLÆKSPRUTTE ~ PONZU ~ ÆGGEBLOMME JOMFRUHUMMER ~ HINDBÆR ~ HYBENROSE

2.

BRØD

SURDEJ ~ GRÆSKARKERNE ~ HONNING

3.

FORRET

BEDER ~ KAVIAR~ HASSELNØD ISING ~ YUZU ~ MUSLING

4.

MELLEMRET

HUMMER ~ GRÆSKAR ~ MIRABELLE

5.

HOVEDRET

GRÅAND ~ SVAMPE ~ MISO

6.

PRE DESSERT

Rosmarin - Kirsebær - Boghvede

7.

DESSERT

JORDSKOK ~ SOFTICE ~ BROMBÆR

8.

PETIT FOUR

CROISSANT ~ LAVENDEL

Krav til køkkenet

Fridge A line styled icon from Orion Icon Library.

Køleskab

Range Oven A line styled icon from Orion Icon Library.

Ovn

SUBSTANS medbringer

Dish A line styled icon from Orion Icon Library.

Tallerkener

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om SUBSTANS

Substans ønsker og give jer og jeres gæster en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Med deres nye vision ønsker Substans og teamet bag, at give jer en private dining oplevelse, som ikke er præget af dogmer. Men er drevet af nysgerrighed og grundlæggende respekt for lokale, årstidsbestemte råvarer og godt solidt håndværk, som baner vejen for velsmag.

SUBSTANS

Siden Substans slog dørene op i 2005 har de arbejdet på at komme til topen af dansk gastronomi og det lykkedes i 2016 da Substans blev belønnet af Michelin Guiden med 1 Stjerne. I køkkenet er der skruet op for kreativiteten, og Substans’ anmelderroste retter tilberedes efter årstidernes udvalg af råvarer, og ved at lege med de gode smagsnuancer. Her er kokkene ikke bundet af dogmer, som dikterer, hvordan retten skal tage sig ud. I stedet får fantasien og kreativiteten frie tøjler i processen fra rene råvarer til det færdige udtryk.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024